1. Ronaldinho en Rooney niet verzekerd van basisplaats in fifa 08 en fifa 09

Ronaldinho en Rooney niet verzekerd van basisplaats in fifa 08 en fifa 09

Het wordt dit jaar een heftig seizoen. In alle landen . De transfermarkt was heftig Geld leek geen rol te spelen, Topclubs als Real Madrid , Barcelona , Bayern München , Chelsea en lijken schier onaantasbaar dankzij aankopen als Van der vaart , Hleb , Butt en deco , maar naast al die grote namen is er nog een minder bekende naam die voor grote verrasingen kan gaan zorgen en dat ben jij !!!!

In de be a pro mpde neem je je favoriete positie in, in het elftal van je favoriete club en krijg je de kans te laten zien hoe goed goed je bent . En dat kan wel eens beter zijn dan de bekende topspelers op die positie .Voor alle duidelijkheid: jij bestuurt dus alleen de speler op die positie .

Jij maakt zijn looppatronen, jij verdedigt mee , jij loopt vrij en maakt de acties .

Je kunt elke positie in het elftal kiezen . Wil jij de linksback zijn , dan kan dat en zul je moeten bikkeleln in de zestien en geregeld opstomen langs de zijlijn . Wil jij de spelmaker zijn , dan moet je zorgen dat de spitsen bediend worden en af en toe opduiken bij de rand van het strafschopgebied voor een verwoestend schot ! of wil je de spits zijn , die de ballen afmaakt ? dan zul je veel moeten vrijlopen , op het juiste moment de buitenspelval moeten omzeilen en de ruimte achter de laatse linie moeten . Om vervolgens te scoren . Natuurlijk . Dit kan allemaal in de be a pro modus !!!!

Dit artikel delen

Over de auteur