1. PES of FIFA wie wint het deze keer ?

PES of FIFA wie wint het deze keer ?

De 2 grootste concurenten in de strijd om de beste voetbalgame zijn toch PES en FIFA .

Het zijn alle 2 fantastiese voetbalgames , maar beiden moeten ze nog wel veel veranderen om een echt topvoetbalgame te worden .

In deze weblog zie je wat Fifa en PES moeten veranderen om een echt topvoetbalgame te worden .

En wie van de twee het dit jaar ( lijkt ) te winnen .

Fifa .

Fifa is een meer uitgebreider spel dan PES . Het heeft bijvoorbeeld speltype coach .

Speltype coach is : dat jij de coach bent van jouw favoriete voetbalploeg .

Jij moet spelers zoeken die je graag wilt kopen en hem voor zo'n min mogelijk geld kopen .

Je kunt ook spelers verkopen dat kan allemaal in de transfer optie .

Op de gameplay heeft fifa nog veel te verbeteren . het speelt niet zo soepel .Toch ben ik meer van de fifa kant dan van de pes , maar ik heb pes wel op de Wii . Fifa heeft ook bijna alle competities en alle namen , clubs en spelers kloppen bij pes is dat wel anders . In fifa kun je ook je eigen opstelling maken . Wil jij je volledig richten op de aanval dan kun je bijvoorbeeld 8 spelers in de spits zetten en kun jij met die opstelling strijden tegen een andere club . Je kunt met de career mode kun je een speler en een club maken je kunt bijvoorbeeld jezelf maken bij je favoriete club of je maakt natuurlijk je eigen club . maar er zijn ook een paar minpunten bijvoorbeeld het publiek dat is gewoon erg slecht gemaakt en sommige stadions zijn ook heel lelijk , maar het ergste is nog wel het Hertha BSC stadion dat is opzich wel mooi gemaakt maar er is geen pbliek je ziet alleen lege stoeltjes en verder niets , maar als je scoart hoor je de fans wel juichen maar er is niemand dus hoe kan dat ?

PES .

Ik heb Pes zelf op de wii en ik moet zeggen dat het best wel een goede game is . Het is alleen moeilijk om met de wii te pasen en te sliden , maar als ik dan met manchester united wilt staat er man red het heeft me letterlijk 10 minuten geduurt voordat ik het uiteindelijk begreep dat de namen niet klopte . Dat vond ik weer jammer en toen de wedstrijd begon en ik het shirt zag moest ik bijna huilen hoe slecht het was . maar toen ging ik spelen en de gameplay was geweldig het duurde me wel een paar minuten voordat ik alles snapte pasen sliden ect. Ik vond het een geweldige game , maar ik miste tpch de uitbreiding je kan alleen de competitie spelen . en alle namen , spelers en clubkleding klopte niet ! . De Nederlandse competitie klopt gelukkig wel alle clubnamen en clublogo's klopte . Shirts natuurlijk niet . Ik vind het een geweldige game voor op de wii ,en toen spelden ik hem een keer bij mijn vriend op de x-box vond hem nog steeds niet leuk allen de gameplay was wel anders veel makkelijker te begrijpen maar het blijft jammer dat de goede clubnamen er niet in zitten .

, maar pes heeft me wel verrast met de goede gameplay en hoe de spelers eruitzien is ook mooi gemaakt .

De stadions kloppen het Nederlandselftal is gewoon briljant gemaakt !!

De Internationale selecties zijn wel mooi met de juiste kleding maar de clubs niet . Als pes nauw eens de clubnamen goed doen en wat uigebreider is dan is pes beter dan fifa .

Dit artikel delen

Over de auteur