1. Beste Ubisoft, waar is onze held?

Beste Ubisoft, waar is onze held?

Beste Ubisoft,

Al enige tijd staat u in mijn top drie van favoriete ontwikkelaars en uitgevers. Met series als Splinter Cell, Prince of Persia maar ook met een game als Assassin’s Creed hebben jullie een plekje in deze lijst weten te veroveren. Helaas moet ik toch zeggen dat er een gevoel van leegte ontstaat iedere keer als er een lijst van aankondigingen komt. Iedere keer denk ik weer “waarom?”.

Ik doel hiermee op toch wel dé mascotte van uw bedrijf, niemand minder dan Rayman himself. Nu hoor ik u denken: “Maar we hebben toch Raving Rabbids?”, en dat is precies waarom ik deze tekst schrijf. Binnenkort komt u alweer met deel drie van Raving Rabbids op de proppen. Een aardige verzameling van minigames, maar oorspronkelijk zou het eerste deel van deze serie een platform/adventure-game worden.

Wanneer kunnen we Rayman weer in zijn oude vorm zien terugkeren? Het origineel was een hele goede game en ik vind het dan ook heel erg jammer dat Rayman tegenwoordig alleen nog maar met een paar hyperactieve, ongelofelijk lelijke en domme konijnen aan het stoeien is. Daarom verzoek ik u als bedrijf om het oude concept weer uit de kast te halen en weer aan de slag te gaan met een échte Rayman-game. Die konijnen beginnen me nu toch wel een beetje de strot uit te komen.

Met vriendelijke, maar teleurgestelde groet,

Een Rayman-fan

Dit artikel delen

Over de auteur