1. Top Gun : Combat Zones wordt opnieuw uitgebracht

Top Gun : Combat Zones wordt opnieuw uitgebracht

Uitgever Mastiff heeft aangekondigd dat het op film gebaseerde vliegspel Top Gun: Combat Zones, op de GameCube en Game Boy Advance opnieuw uitgebracht wordt. Dit geldt vooralsnog alleen voor de VS. Top Gun: Combat Zones verscheen in 2002 al eerder voor de GameCube en Game Boy Advance. De heruitgave zal jammer genoeg geen verbeteringen aanbrengen. Verder maakte Mastiff nog bekend het spel Top Gun: Firestorm in ontwikkeling te hebben voor de Game Boy Advance.

Over de heruitgave is nog geen datum genoemd. Ook is het nog niet duidelijk of de heruitgave in de Europese winkels komt te liggen. Wel zal het spel voor een budgetprijs worden verkocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • vaag hoor ze gaan de game heruitbrengen zonder veranderingen, kunnen ze toch gewoon de oude in de winkels weer gooien of waren die op?

  • die waren waarshcijnlijk op ja :)

  • Het gaat waarschijnlijk ook in Nederland verschijnen…. Hij staat momenteel op 15 januarie en Atollsoft gaat het spel hier uitgeven.

  • Lees het artikel eens na en dan zie je dat men zegt dat het niet zeker is of het spel in Europa uit gaat komen. Ik bevestig het echter. Staat is overigens met een t en niet met een d, en het is verteld hebt iplaats van verteld heb…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren