1. Bleach aangekondigd

Bleach aangekondigd

In het Japanse tijdschrift Famitsu zijn de eerste plaatjes van het vechtspel Bleach voor de PlayStation Portable opgedoken. Het spel draait om het hoofdpersonage Ichigo Kurosaki, die het zal moeten opnemen tegen demonen.

Verder zal het spel worden ontwikkeld door een ontwikkelstudio van Sony, wiens naam nog niet bekend is gemaakt. Het spel zal door Sony zelf worden uitgegeven en staat gepland voor 2005.

De eerste plaatjes kun je hier bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Een vechtspel? Ik volg de anime serie wel, maar ik vraag me wel af hoe ze dat precies in een vechtspel willen stoppen :P  Niet dat ik een PSP haal, maar ik ben toch wel benieuwd.

 • Ik volg de serie ook wel, maar t lijkt me sterk dat de game naar Nederland komt.

 • Vechtspel? Dan heb je misschien 4 normale ventjes en verder van die gare ovrmaatse spookbeesten:p…lijkt mij

 • de anime serie is idd wel tof, de spellen zijn op zich ook wel te doen. Heb ook FullMetal Alchemist uitgespeeld (in het japans!)..Ik hoop niet dat ze Naruto (of andere series zoals FMA) gaan dubbed, het zou zo raar klinken.. Sexy No-jutsu = Sexy transformeer? :(

 • dit is niet wat ik van de psp verwacht. natuurlijk mogen er wel 2d spellen komen. moet eigenlijk van mij. maar ik wil niet veel betalen voor een 2d spel.

 • Ja wat 2d spellen zijn zo vreselijk kut altijd..geen uitzondering hè>_<..

  En naruto komt hier nog LANG niet, het is nog nieteens licensed en t komt bijna(of gewoon altijd) altijd eerst in de VS,. Als t hier komt met van die nederlandse kutstemmetjes(of engelse kutstemmetjes..iets minder bagger) dan ga ik t toch niet kijken:^)

  FMA moeten ze hier uitbrengen, maar dat zal wel nooit gebeuren, te volwassen voor hier hè, we komen niet verder dan dbz en yu gi oh*braak*

 • wtfh, naruto voor nederland… dat is echt vaag. Welk bedrijf heeft de licentie dan en op welk net komt het ?  en over bleach nieuws.. heb ik al weken eerder gezien volgens mij, vraag me alleen niet meer waar.

 • is knap, want het is net aangekondigd

 • Gundam was wel in het engels gedubbed voor nederland…dat is al erg genoeg…

 • "It appears the Naruto anime series has been licensed for possible distribution in the Netherlands, in the Dutch language. The series is being called "Naruto, en de kracht van het kwaadaardige vossen monster" which translates to "Naruto, and the power of the malicious fox monster". We will be looking for more information on this, so far that is all we know. So Naruto is now in a few countries. Phillippines (in Tagalog), Netherlands (in Dutch), Malaysia and of course Japan. "  dus in het nederlands…

 • Ja idd. Altijd zo kansloos. Zo wordt anime nooit serieus genomen in Nederland. Bleach is btw ook een coole serie.

 • De Serie is wel lauw maar hoe ze dat in een spel gaan doen weet ik niet. ik denk niet een fighting spel zoals mortal kombat maar een advanture of zo iets

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren