1. The N00B effect

The N00B effect

Zo het NOOB effect. Nu zullen sommige af vragen wat het is. Maar dat word zo allemaal verteld. Het wordt lekker in een video uitgelegd. Even voor je het gaat kijken. Als je een NOOB ben kijk niet. Zo nu je dat weet kan ik hem laten zien.

Zo de eerste 40 seconde heeft die al heel wat gezegd. Ik vind dat hij gedeeltelijk gelijk heeft want, een game kan goede graphics of een diep gaat verhaal maar dan weer een slechte gameplay dan speel ik er ook niet met plezier mee. Maar als je een game een wat minder verhaal en graphics maar, wel een geweldige gameplay heeft spel ik het ook niet graag. Als een game goed verhaal heeft, redelijk graphics, en een goed gameplay dan maak je me heel blij. Uiteraard mag de graphics ook goed het zal me nog blijer maken, maar met redelijk kan ik ook nog leven.

Nu over het talent. Daar heeft die deels gelijk in maar, als je van af kleins af aan game heb je grootte kans dat je een goede gamer word. Uiteraard moet je het dan niet met maat doen.

Veder mag je er van vinden wat je vindt. Ik vind dat een game aan de GGS moet vol doen of ook wel Gameplay Graphics en Story dus GGS.

Dit artikel delen

Over de auteur