1. Een nieuw kantoor

Een nieuw kantoor

Uiteindelijk hebben we het een jaar lang volgehouden in Amsterdam West. Het oude kantoor was een hele vooruitgang ten opzichte van waar we in Utrecht zaten. Vele mooie uren hebben we doorgebracht aan de bar, in het gamehok en de studio. Maar op een gegeven moment werd het toch allemaal te klein en moesten we verhuizen. Sinds eind augustus is InsideGamer gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Het nieuwe kantoor is nog erg ‘ziekenhuis’-achtig wit, maar de ruimte is heerlijk.

Zo hebben we de PlayStation 2- en Dreamcast-pod midden in de redactieruimte gezet en spelen we de hele dag door House of the Dead 2 en PES 2008. Verder biedt het nieuwe gamehok ruimte aan twee HD-televisies. Naast de oude 42 inch Hitachi mogen we ook de 46 inch Bravia verwelkomen en kunnen we eindelijk genieten van een 1080p-resolutie. Verder staat de gamePC ook in dat hok, zodat we Koen niet meer hoeven te irriteren. In het oude kantoor stond hij namelijk in de techniekruimte. Ook zijn we op dit moment bezig met een nieuwe studio, zodat we straks weer met veel video’s kunnen komen.

Met het nieuwe kantoor en de ruimte, zijn er ook meer mensen op kantoor. Youri kennen jullie natuurlijk al, maar naast zijn gezellige kop, kijk ik elke dag ook naar drie stagiaires. Dit zijn Piet, Paulus en Ruud. Zij zullen jullie voorzien van nieuws, achtergrondartikelen en natuurlijk ook recensies. Niet schrikken als je straks dus een nieuw gezicht in een videorecensie ziet! Tot slot zit Gerard nu ook fulltime op de redactie. Gerard houdt zich natuurlijk bezig met artikelen voor InsideGamer, maar werkt daarnaast ook hard aan andere projecten (die overigens niks met InsideGamer te maken hebben).

En dat is dus onze nieuwe stek. We gaan het heel snel een stuk gezelliger maken, maar voordat het zover is, wilde ik even de kale bedoening aan jullie laten zien.

Dit artikel delen

Over de auteur