1. Wat toch zonder de VS?

Wat toch zonder de VS?

Als je aan Nederland denkt den je aan kaas, klompen, molens en..(bluh)..koeien. Totaal niet aan games want dat hebben we niet! Echte beroemde films ook niet, kortom een klein mizerig landje zoals dit is echt niet beroemd in games of films en zal dat ook nooit worden. Maar denken we aan de VS denken we aan games, films, hollywood, enorme steden, Las Vegas en...(uhh)...George Bush.

Bedenk toch eens wat we zouden moeten zonder de VS? Geen super games en geen super films! Neem nou Batman: The drak night een echte Amerikaanse film. Geen Amerika geen Batman, klinkt als een ramp toch en ja dat is het. Al die toffe games zoals o.a Mercenaries 2: world in flames, spore, Batlefield heroes en Rachet & Clank: Quest for Bouty zouden dan niet bestaan. In dit landje zijn niet geschikt games te maken daarom zijn we afhankelijk van Amerika.

Stel nou eens dat die Bush zegt: Nou we gaan niet meer dingen geven aan dat nutteloze Europa geven, wat dan? Een groot probleem omdat we dan echt weinig games hebben, soms bescheffen we het niet maar hierbij zijn we afhankelijk van de VS! Kijk om je heen, je ziet zeker games en/of films die de VS heeft gemaakt. Hier hebben we alleen stoffige molens, niet dat ik iets tegen de molens heb want ze zijn best mooi en alleen hier te vinden, maar behalve kaas en koeienstront hebben we niet veel!

Dit artikel delen

Over de auteur