1. EA met zijn DRM

EA met zijn DRM

Goh een tijd terug met Bioshock een hele rel omtrent de game omdat deze maar 5 keer te installeren viel, nu is de tijd gekomen dat EA met hun geweldige DRM systeem de markt gaat veroveren.

PC gaming is niet dood maar door deze manier wordt het aardig het graf ingeholpen. Ik als consument mag een spel waarvoor ik 50euro neerleg maar 3 keer installeren. Dit betekend dus in het geval van Spore, mijn eigen pc en de laptop van mijn vriendin. En nu je raad het al mocht er een crash komen mag ik hem nog 1 keer installeren.

EA maar zeiken over het aantal gedownloaden spellen, nu zeg ik vind je het gek? Echte pc gamers en pc onderhoudt gekken doen regelmatig een format C:\. Te triest voor woorden lijkt me zo en ik vraag me ook echt af of dit wel geoorloofd is. Je legt netjes je geld opzij om iets te kopen maar toch wordt je gestraft...

PC gaming is voor mij nog altijd levendig er komen nog steeds super games uit. Ben zelf een groot RTS fan nu kijk ik niet mega veel uit naar Red Alert 3. Nu heeft EA laten weten een max van 5 installaties toe te laten ik bedoel WTF? Dank je EA, ik zal jullie RA3 zeker niet kopen zolang jullie die debiele DRM systeem blijven gebruiken.

EA sterf een pijnlijke graftyfus...

Voor de mensen die meer info willen lezen erop check even Wikipedia:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Digital_Rights_Management

Rechten hebben ze het over maar fuck rechten als mijn recht als consument niet meer telt.

Spore is absoluut mijn laatste aankoop geweest van een EA product, in de toekomst ga ik eerst afwachten en daarna pas kopen. DRM is een vreselijk systeem dat alleen ten goede komt voor een bedrijf en niet voor de klant.

Dit artikel delen

Over de auteur