1. Viewtiful Joe 2 is op het laatste moment vertraagd

Viewtiful Joe 2 is op het laatste moment vertraagd

Viewtiful Joe 2 voor de PlayStation 2 is op het allerlaatste moment nog vertraagd in de Verenigde Staten. Het was de bedoeling dat de PlayStation 2 versie tegelijk met de GameCube versie zou verschijnen in de Verenigde Staten maar de Viewtiful Joe Online Squad nieuwsbrief meldde dat het spel vertraagd is.

Helaas kunnen fans van de serie morgen alleen de GameCube versie in de Amerikaanse winkels vinden. Viewtiful Joe voor de PlayStation 2 verschijnt op 7 december 2004 in Amerika.

Of deze kleine vertraging ook effect heeft op de Europese lancering van Viewtiful Joe 2, is nog onduidelijk. De Europese datum van beide spellen staat voorlopig nog op maart 2005.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Oh shit, wist niet dat deze ook nog eens deze maand uitkwam. Dan moeten Metroid en GTA:SA maar weer een maandje opschuiven. Viewtiful 2 krijgt bij mij zekers voorrang!

  • Is toch maar gek voor Playstation2 bezitters. Komt deeltje 1 net uit en daar is deeltje 2 al! Kan toch niet voordelig zijn voor de verkoopcijfers?

  • lekker voor jullie:@ viewtiful joe was exclusief maar 't gaat naar de ps2 omdat zoveel casual noobs het dan gaan kopen. en eerst hoor je mensen met een ps2 zeggen dat het kiddy is enzo omdat het (alleen) voor de cube kwam maar nu het ook voor de ps2 komt is het "opeens" een vet stoer spel zelfde geld eigenlijk voor xbox een spel als zelda is kut en xbox mensen snappen niet waarom elke gamecuber het zo vet vind maar dan komt er een spel als halo en dan doen jullie precies hetzelfde als n-gamers (behalve dan halo(2) niet "kiddy" is.. vind ik wel een beetje triest maar goed;) das mijn mening natuurlijk (en ja ik heb behalve een gc ook een ps2)

  • alles op de ps2 worden vertraagt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ik wal vieuwtivul joe 1 kopen maar heb het niet gedaan,ik heb er spijt van

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren