1. Spreek ik hier van een wonder ?.

Spreek ik hier van een wonder ?.

Twee weken geleden op een regenachtige vrijdag had ik er schoon genoeg van. Mijn xbox360 had voor de x aantal keer weer zijn kuren. Weer die game niet lezen. Na te vaak hebben geprobeerd pakte ik maar de telefoon bij de hand en belde onze grote vrienden van de Microsoft klantenservice op.

Toen begon het al ik had net de menu's door gelopen en hoorde net dat super mooie melodie. Helaas kon ik hier maar 15 sec van genieten want ik was meteen aan de beurt. (huh? zo snel?. dat kan niet goed zijn). Helaas was het niet zo rooskleurig als ik dacht dat het was. Toen ik me gegevens opgaf bleek aan de kant van de klantenservice iets mis te zijn met zijn computer. Dus ik werd vriendelijk verzocht terug te bellen over kleine twee minuten. Zo gezegd zo gedaan, weer terug gebeld en tot mijn grote verbazing nam er een vrouwelijke stem op. (nog wat bedoezeld) antwoordde ik en legde mijn probleem uit.

Na klein aantal minuten kon ik mijn xbox360 als reparatie laten ophalen. Maar toen bleek mijn garantie verlopen te zijn. Weet niet waar het aan lag, maar de mevrouw in kwestie ging even iemand anders bellen om te kijken of het niet gratis kon gedaan worden. Uit eindelijk kon dit allemaal. Na wat gegevens te hebben behandeld hing ik vol goede moed weer de telefoon op.

Maandag ochtend stond er al vroeg iemand voor de deur. Ik herkende de kleding, het was iemand van UPS. (wow die zijn ook al zo snel.. wat is dat toch). Tot ik vorige week donderdag in eens een email kreeg van Microsoft met de mededeling dat mijn Xbox360 netjes was aan gekomen en dat ik hem binnen 2 a 3 weken kon terug ontvangen. Nou daar ging ik dan aftellen tot het moment daar was.. Maar plots kreeg ik die dag daarna weer een email van Microsoft, met de mededeling dat mijn Xbox360 vervangen of gerepareerd.. (alweer zo snel O.o).

Nu is het alleen nog steeds wachten tot ik hem terug heb. Persoonlijk hoop ik morgen hem terug te hebben. Alleen of ze dit keer wel zo snel zijn ?.. Ik weet het niet..

EDIT: Inmiddels heb ik vernomen dat ik morgen me xbox360 kan terug verwachten.(dinsdag 16-09). (wat een snelheid)

Dit artikel delen

Over de auteur