1. psp ruilen voor drugs en doodslag voor x-box

psp ruilen voor drugs en doodslag voor x-box

Consoles zijn voor de meeste mensen in america een van de balangrijkste dingen in hun leven hun liefde voor consoles kan soms uit de hand lopen . ik heb hier 2 berichtjes gevonden over een diefstal en een ruil tussen een PSP en drugs .

Twee tieners vermoorden vrouw bij poging tot diefstal van een Xbox 360

Twee tieners uit Kenosha, in de Amerikaanse staat Wisconsin, hebben de eenenvijftig- jarige Capri Walker vermoord. Zij betrapte het tweetal, veertien en vijftien jaar oud, op heterdaad. Vervolgens werd ze aangevallen en daarbij gedood.

De twee jongens zullen als volwassenen worden berecht en kijken tegen een levenslange gevangenisstraf aan. Sheriff John Morrissey van het district zei;

"How can a 15-year-old and a 14-year-old boy murder somebody over an Xbox?"

Man probeert drugs te ruilen voor PSP

Je kunt natuurlijk erg ver gaan om aan een PSP te komen, maar deze methode hadden we nog niet langs zien komen: drugs ruilen voor een PSP. Vandaag is de Engelse Steven Priddey veroordeeld voor de diefstal van een PSP. Hij beweerde echter dat hij een winkelmedewerker cannabis had gegeven, zodat hij in ruil daarvoor de PSP mee mocht nemen uit de winkel. Volgens deze medewerker is dit niet het geval en heeft Priddey de PSP gewoon gestolen. De medewerker gaf echter wel toe enkele keren drugs te hebben gekocht van Steven Priddey, maar nooit in ruil voor een PSP.

De rechter oordeelde uiteindelijk dat Steven Priddey schuldig is aan diefstal, omdat de gestolen PSP nooit het bezit is geweest van de medewerker van de winkel, waardoor hij de handheld dus ook nooit aan Priddey had kunnen geven. De dief kwam er redelijk goed vanaf met een boete en een ondertoezichtstelling van twaalf maanden.

Dit artikel delen

Over de auteur