1. Star Wars The Force Unleashed

Star Wars The Force Unleashed

Eindelijk is het dan zover. De dag dat SWTFU uitkomt. Heel de dag zat ik te wachten op dat ene smsje. Dat ene smsje dat die saaie 9-lesurige donderdag zou omtoveren in een hellyeahhijisbinnen-donderdag. En ja hoor, ik zat in de les en hoorde mijn telefoon overgaan. Ik opende het bericht en keek naar de display, die zei: Hey Obie! Het bestelde artikel Star Wars The Force Unleashed mag je vanaf nu komen afhalen bij Gamemania.

Ik rende na school naar mijn fiets om zo snel mogelijk de game op te kunnen halen bij Gamemania.

Toen ik binnen kwam zag de verkoper het al aan de glimlach op mijn gezicht: ik kwam Star Wars ophalen. De game werd geleverd samen met een cheatcode, 100 extra Gamemaniapunten (1500 punten is 15 euro waard) en een stormtrooper actionfigure.
Helaas waren de stormtroopers niet geleverd en moest ik het doen met een bigass 1,5 m x 1 m poster, waar ik achteraf ook blij mee was.

Thuis aangekomen gooide ik de game in mijn Xbox en zag ik het begin scherm opkomen. Eindelijk was het moment daar dat ik de game kon gaan spelen, zonder dat iemand mij stoorde. Nadat ik de prologue had uitgespeeld hoorde ik een stem van beneden roepen: OBIE ETEEEEEN!!!.

Damn, ik had nog zo graag even met Starkiller aan mijn eerste missie begonnen, maar het lot besliste anders. Na mezelf volgegooid te hebben met aardappels, boontjes en vlees begon ik aan mijn lange tocht om de beste sithleerling van Darth Vader te worden. Let the game begin.

Dit artikel delen

Over de auteur