1. Een heerlijke wereldreis

Een heerlijke wereldreis

Veel heb ik de afgelopen week niet van het InsideGamer-kantoor gezien en dat is heerlijk. Omdat het gameseizoen voor de deur staat, worden we opeens bedolven door persevenementjes. Het gevolg daarvan was dat ik in vier dagen tijd drie wereldsteden aan deed. Een echte wereldreis dus.

Het avontuur begon in Parijs, waar Ubisoft ons uitnodigde voor Shaun White Snowboarding. Omdat er op dit evenement nog een embargo staat (wat betekent dat ik pas vanaf een bepaalde dag er over mag schrijven), hou ik mijn lippen over de game nog stijf op elkaar. Wel mag ik wat zeggen over de locatie. Een heuse ijsbar in een chique hotel was the place to be. En omdat foto's meer zeggen dan woorden, bij deze de 'zware bevalling'

Even je hoofd kantelen!

Hierna was het de volgende dag gelijk de beurt aan Londen, waar Gears of War 2 gespeeld mocht worden. Ook daar kan ik nog niks over zeggen, behalve dat ik in het interview met Cliff de vragen over Jazz The Jackrabbit heb gesteld. Het resultaat daarvan verschijnt binnenkort.

En toen, na een dag rust, was ik wederom op Schiphol te vinden. Deze keer was de bestemming New York voor Resistance 2. Daarover mag ik wel gelijk los gaan en mag ik je nu alvast vertellen dat de game echt ongelofelijk vet wordt. Je kunt hem in singleplayer, in 8 man co-op en multiplayer spelen en elke modi op zich is al fantastisch, moet je dus nagaan hoe de game gecombineerd is! Ook daar binnenkort meer over. Ik zit nu namelijk op het vliegveld, te wachten op het vliegtuig. Inmiddels doe ik dat vanuit de speciale lounge, want airmiles zijn er genoeg verzameld!

Times Square met een jetlag

Tijd om uit te rusten is er overigens niet. De gamestroom is op gang gekomen en ik moet morgen met een jetlag dus gewoon naar kantoor Even een weekje hard knallen en me klaar maken voor de volgende trip. Volgende week woensdag staat namelijk Hong Kong op het programma, gevolgd door Tokio voor de Tokyo Game Show.

Dit artikel delen

Over de auteur