1. Beste insidegamer, geef mij die beta key,.!

Beste insidegamer, geef mij die beta key,.!

Beste Insidegamer,

Klein zijn we allemaal geweest. Veel van mijn leeftijd genoten speelde toen lekker buiten in de tuin of zaten achter hun dure Gameboy. Ik was daar in tegen altijd boven op zolder te vinden, waar een enorme doos Lego stond. Sinds de respectabele leeftijd van 4 was al bezig met de kleine vierkante blokjes. Deze blokjes hadden alle kleuren van de regenboog, wat zorgde voor veel kleurige en vrolijke bouwwerken.

Keer op keer stapelde ik de steentjes op tot dat de krachten van de natuur het best vonden en het complete bouwwerk weer instortte. Lerende van mijn fouten kwam is steeds dichter bij het ultieme bouwwerk. Steeds groter, steeds mooier, steeds kleuriger en vooral steeds ingewikkelder. Echter worden we steeds een klein beetje volwassener en langzamerhand werd mijn creatieve geest steeds minder en minder door de vele playstation games die ik speelde.

Inmiddels is mijn creatieve geest bijna gestorven, en is ook de liefde voor games steeds minder geworden. Echter is er een game die nog wel mijn aandacht trekt, namelijk LittleBigPlanet. De game voegt de leuke elementen van lego (namelijk: kleur, creativiteit en uitdaging) samen tot een nu al legendarisch product. De kans om de game dan ook eerder te spelen wil ik dan ook niet laten glippen. Dus Insidegamer, alsjeblieft, laat mij weer bouwen, proberen en dromen over onmogelijkheden die mogelijk worden. Geef mij zo'n code, alsjeblieft.

Diplodocus.

Dit artikel delen

Over de auteur