1. The Sims 2: University officieel aangekondigd

The Sims 2: University officieel aangekondigd

Electronic Arts heeft de eerste uitbreiding officieel aangekondigd. The Sims 2: University is de naam van de eerste uitbreiding. De eerste aanwijzingen van GameStop waren dus correct.

In The Sims 2: University heb je de mogelijkheid om één van de elf studies te volgen. Je leeft op een campus en je moet je cijfers in de gaten houden. Naast je cijfers en de nodige sociale contacten kun je er ook flink feesten in deze uitbreiding.

Deze uitbreiding zorgt ervoor dat je vier nieuwe carrière mogelijkheden krijgt. Daarnaast kom je ook op typische studentenlocaties terecht zoals poolhallen, koffiehuizen en sportscholen.

Net als een echte student moet je ook goed omgaan met je geld. Kom je niet uit met je budget? Dan moet je een bijbaantje nemen. Je kunt bijles geven maar ook werken voor een duistere schoolorganisatie. Als laatste kun je ook gaan voor de titel "Big Sim on Campus" door de juiste keuzes te maken tijdens je studentenleven.

Het is nog onduidelijk wie de uitbreiding gaat maken. Maxis maakte normaal de uitbreidingen voor The Sims maar deze EA studie is opgeheven. Het spel moet in maart 2005 in de winkels liggen. Uiteraard is The Sims 2 nodig om deze uitbreiding te spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Het begint…$$$

 • zo te zien krijgen we nu dus grotere uitbreidingen waar meerdere thema's min of meer gecombineerd worden, hopelijk minder uitbreidingssets als totaal dus.

  ik zelf heb het niet zo met de sims :P

 • Maxis opgeheven? Damn, dat wist ik niet eens. Jammer eigenlijk. Weet nog wel hoe tof Sim City (deel 1 dus, niet The Sims) was, en die was van Maxis, toen nog geen onderdeel van EA (dacht ik).  En idd, het melken begint!

 • En het $$ stroomt binne………….  Denk dat veel mensen die the sims 2 hebben die uitbereiding wel kopen als ze het nog leuk vinden

 • doe maar lux

 • Ik vind dit niet eens leuk klinken… How bout:

  Sims 2: Every Item from the Sims we shoul'v put in but forgot ?

 • The Sims moet nogal een suck-spel zijn als ze der nu al, en constant nieuwe content moeten inpompen om het "interessant" te houden.

  EN WAAR IS DE GAMEPLAY VAN DIT SOORT SPEL EIGENLIJK??!!

  EN IEDEREEN MAAR KOPEN!!!

  *frustratie*

  Stel je es voor dat DIT de richting is waarin Games aan het evolueren zijn? Was the Sims een racepaard dan hadden ze het gruwelijk de "benen" gebroken, levend gevild, geslacht en aan de everzwijnen gevoerd! • ^ wtf… Somebody got issues…

 • Eigenlijk niet, TheOneGamer. Hij heeft totaal gelijk. The Sims is voor een paar keer leuk, maar er zijn zo'n weet ik veel, 10 uitbreidingen?

  Wat is een spel nou met 10 uitbreidingen? Het kan niets anders betekenen dat het eigenlijke spel niet interessant is en dat er maar nieuwe objecten en skins ingezaaid moeten worden. The Sims is gewoon een soort van val waar veel mensen intrappen.

 • Wat kon ons die Nederlandse titel nou schelen dan? :/

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren