1. Ontwikkelaars beginnen aan Xbox 2

Ontwikkelaars beginnen aan Xbox 2

Ontwikkelaars als Namco, Atari en Sammy hebben aangegeven bezig te zijn met het ontwikkelen van spellen voor de opvolger van de Xbox.

Sammy heeft bekend gemaakt aan een actiespel voor de Xbox 2 te werken, dat in een studio in Los Angeles ontwikkeld wordt. Namco ontwikkelt op zijn beurt een 'klassieke serie' voor de spelcomputer. Atari heeft maar liefst drie spellen voor de Xbox 2 in ontwikkeling.

Verdere details over de spellen zijn nog niet vrijgegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Leuk

 • Klassieke serie! Namco Museum vol 2 :P

 • What about the rest? Had liever nog iets van Konami gehoort.

 • dat komt nog wel, net zoals de exlusives van Microsoft. Zelf hoop ik dat PGR 3 uitkomt voor de xbx2. Netzoals Ninja Gaiden.

 • mario naar de xbox2? :)

 • Zullen we niet luigi vergeten anders voelt mario zich heel eenzaam ;)… Ik heb tot nu toe niets anders ontdekt wat voor extra's de XBOX 2 heeft! Dvd's speler dat heb ik thuis ook wel een hardeschijf? nou die komt pas in de 3de versie van de xbox 2, eind 2006, dat heb ik ook in mijn pc. Internet nou dat heb ik ook op mijn pc. een draadloze toetsenbord nou dat ontbreekt ook niet in mijn pc studio :D… Nou wat kan ik verwachten van de Xbox 2 - nou eerlijk gezegd irritatie, je bent bezig met laten we zeggen PGR 3 (als die dan uitkomt voor de xbox2) tijdens het spelen verschijnt er een venster PING, you got mail!, wtf wie zit daar op te wachten … Je moet wel een onderscheid maken wat een spel computer is en wat een pc.  Voorzover bevalt xbox 1 mij ontzettend en ik denk wel dat ik daar een tijdje mee zoet ben en dus hoop ik niet dat die xbox 2 uitkomt.

 • @Grand Rapids: Dan koop je toch gewoon die eerste versie. Heb je gewoon een console waarop je games kan spelen, zonder al die PC-rotzooi erop.  Ik ben wel benieuwd naar wat Namco gaat ontwikkelen. Een klassieke serie :S

  Dalijk komt Square-Enix aan, "wij ontwikkelen een klassieke serie voor de Xbox 2"… :P

 • Er zijn wel meer ontwikkelaars die al bzig zijn met XBOX 2 spellen.  Ze houden het alleen nog geheim.

 • Jij bent niet de enige hoor. Ik ben ook in het bezit van alle drie de consolen wel heb ik voor de gamecube minder spellen maar ik heb niets tegen de gamecube tenzij we ze met xbox gaan vergelijken maar dat doen wel niet. Wel FATIH, volgens mij weet jij niet eens wat Xbox en Gamecube is? die ps2 van jou kan het niet eens bijbenen. En wat betreft PS3 sony zal wel weer eens te snel uitkomen met die ps3. Nu zeggen we wel dat het nogal stom is van microsoft om er 3 versies van te maken, MARK MY WORDS: strategisch is het beter dan wat sony aan het doen is. Ze gaan in de 2 en 3de versie de fouten wat sony maakt verbeteren ;)…en uiteindelijk zal Xbox weer beter zijn… Voor dat we daarover conclusies moeten trekken laten we eerst afwachten hoe het zich uitpakt.

 • Grand Rapids is duidelijk een X-Doos fanboy ; )

 • kijk dat is mooi nieuws

 • jemig nog een dik jaar jaar of misschien wel anderhalf jaar voordat die dingen uitkomen beginnen ze nu te flamen ;) goed bezig

 • @Grand Rapids Microsoft heeft al gezegd dat ze de Xbox 2 VOOR de PS3 willen laten uitkomen.

 • Ik denk dat ik ga kiezen voor de Xbox 2

  Ps3 gaat denk wel weer rulen, hoop dat de xbox 2 mooier word als de ps3 ;P

 • Nog niet bekend maar wat vast staat is dat zowel Microsoft en Sony hun nieuwste console op E3 2005 in mei zullen voorstellen.

 • Hi, me again. Zo Zo ik was ook een tijdje weg meteen al vol. Oh ja ik was natuurlijk niet zo duidelijk wanneer PS3 uitkomt, omdat ik daar niet op zat te wachten. Dat deed ik ook niet toen Ps2 uit zou komen dat was destijds in november, maar ik was zo slim geweest om tot 14 maart te wachten om Xbox te kopen. En wel spijt ervan heb ik nooit gehad. Ok ok ik zal je dan maar meteen zeggen wanneer Ps3 uitkomt. eind 2005, neem maar van mij aan dat sony wel vertraagd zal zijn en begin 2006 je in de winkels in NL kan verwachten. Hey je moet niet denken dat ik anti Playstation ben integendeel, playstation 3 komt met een nieuwe technologie waar microsoft niet aan kan komen. Sony ontwerpt speciale dvd's voor PS3 dan is maar de vraag wat de antwoord van xbox daarop zal zijn. er gaan geruchten dat er voor de xbox 2 een speciale hardeschijf bevat dat ze in amerika nu al hebben. (old news) je kan ermee films(van tv) opnemen op je hardeschijf (soort videorecorder).

  of die speciale dvds van sony aanslaan dat is maar de vraag want Nintendo kwam ook met speciale dvd's (mini), maar ja men zat daar niet op te wachten. Persoonlijk vind ik dat men volledig gebruik moet maken van de dvd-rom capaciteit, dat is 4,7 gb. En die mini dvd's 1,6gb.

 • @Grand Rapids. PS3 zal Blu_ray gebruiken en is perfect compatibel met de oude dvd's. Dus dvd films en ps2 games kan je spelen op de PS3. En de 4,7 GB vd huidige dvd's wordt helemaal benut hoor tegenwoordig. Voor Xenosaga, GTA SA,… worden zelfs dual layer gebruikt.

 • @ GrandRapids

  een van de redenen dat de mini dvd´s van nintendo niet aan sloegen is omdat het medium gewoon veel te klein is voor de huidige generatie games :(

  daar in tegen is de Blu-ray disk (30 tot 80GB) veel groter dan de huidige generatie dvd's dat kan zijn voordelen hebben..  en wat betreft de HD met video in de Xbox.. bedoel je het zelfde wat nu in de Sony PSX zit? dit is niet echt een succes van Sony.. video op nemen met je console.. ok.. alleen als de prijs enorm naar beneden gaat :)  ben wel heel erg benieuwd wat voor hardware er in de Xbox2 komt.. hopelijk wordt het ding zo wie zo kleiner dan de huidige Xbox  op het gebied van film zal het ook veel beter zijn (de Bluray disk).. aangezien een dvd film nog best een lage resolutie bevat en de mpg2 compressie is namelijk behoorlijk hoog wat tenkoste gaat van de kwaliteit.. ach what ever we zien wel over 1 a 2 jaar :D


 • Wel kan ik je zeggen dat xbox 2 wel erg dun is, nou vergeleken met een ps2 is die wel dunner. er zijn foto's op het internet je kan het op google, altavista of bij yahoo opzoeken. Nou je kan zeggen wat je wilt maar we moeten afwachten wat ons te wachten staat. Weten we nog wat xbox boven ps2 en GC kwam? STERKE/SNELLE PROCESSOR. NEEM MAAR VAN MIJ aan dat xbox 2 ook met een 64 bit processor. Er gaan zelfs geruchten dat het 128bit wordt maar dat betwijvel ik want de 64bit chip is pas geleden geintroduceerd. En als je benieuwd bent hoe snel die chip is, de chip is ook in de G5 mac te vinden. (waar ik zelf nu gebruik van maak) is super snel.  We stonden er ook van te kijken wat ps2 in z'n macht had destijds en toen kwam microsoft en veegde ps2 van de vloer. Het zou wel fantastisch zijn als dat weer gebeurt maar dan moet microsoft wel een hoedini truc uit de (X-) doos toveren. Want Sony is al verslagen en dus is het nu alles of niets …ATTACK…Zielig hoor, we hebben het over xbox 2 en ps3. Zijn we mario & luigi nu al vergeten, komt nintendo nog in de beurt van die rivalen. We wachten af.

 • @Grand Rapids waar haal je al die onzin vandaan? Je weet nog meer dan de developers zelf.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren