1. Duidelijkheid rondom de bètacodes

Duidelijkheid rondom de bètacodes

Heren

Omdat ik heel wat vragen zie op de berichten van de bètacodes van World at War even wat duidelijkheid in deze weblog.

1. Wanneer worden de winnaars bekend?

De winnaars worden vlak voor 17 oktober bekend gemaakt. Dat zal gebeuren via mail, in het geval van de grote prijsvraag met 250 codes, of via de pm als je hebt gewonnen bij de andere acties.

2. Waarom niet eerder?

Omdat we de bètacodes zelf nog niet hebben en het is voor ons een onmogelijke taak om eerst vijfhonderd mails te versturen met daarin het bericht dat je de winnaar bent en daarna nog eens vijfhonderd mails met daarin de code.

3. Wanneer kan ik beginnen als ik win?

De bèta begint op 17 oktober aanstaande. We streven er naar daarvoor de codes er uit te sturen, zodat je op dag 1 aan de slag kunt gaan. Dat is dus een stuk sneller dan bv bij de LittleBigPlanet-beta.

4. Kan ik meerdere keren mee doen?

Ja. Het is zelfs verstandiger om dat te doen. Als je echter bij de eerste honderd foto's of de eerste vijftig reacties zat, dan kun je er vanuit gaan dat je hebt gewonnen.

5.Waarom tijdsgebonden acties?

Normaal gesproken hoef je om kans te maken op een prijsvraag enkel een vraag te beantwoorden. Omdat we echter deze keer maar liefst vijfhonderd codes hebben, vonden we het leuker om er wat variatie in te brengen. De ene keer een gewone prijsvraag, de andere keer een opdracht. Niemand verplicht je daaraan mee te doen. Wij willen het alleen maar lekker gevarieerd houden en de bèta op de voorgrond zetten.

Hoop dat er nu wat meer duidelijk is.

Dit artikel delen

Over de auteur