1. Top 5 TV Series/Films die een game verdienen

Top 5 TV Series/Films die een game verdienen

Soms vraag je je af waarom er van zoveel waardeloze disney films een game uitkomt, maar voor filmklassiekers als 'Braveheart' of een topper als '300' niet. Deze films lenen zich veel meer voor een toffe game. De emotie spat er van af, en het verhaal loopt als een tierelier. Dit zijn mijn 5 TV Series/Films die een game verdienen.

5: Braveheart

Ik weet dat er al een game van is, maar toch niet dé Braveheart game. Braveheart kent een fantastisch verhaal met vele battles, dus een hack'n slash game moet lukken.

4: Pulp Fiction

Dit is echt gewoon John Travolta op z'n best. Met hem ook nog is in een videogame met fantastische shootouts, en natuurlijk bijgestaan door Samuel L Jackson staat dit gewoon garant voor een heerlijke shooter.

3: Peter R de Vries: Misdaad Verslaggever

CSI heeft natuurlijk een aantal vermakelijke games op de markt gebracht, maar dé ideale detective game is natuurlijk alleen mogelijk met onze Peter. Het zou bijvoorbeeld leuk zijn als je kon free roamen over Aruba om aanwijzingen te zoeken en pedofielen aan de tand kon voelen met leuke gespreksopties a lá Jade Empire.

2: 300

300 heeft alles in zich om een heerlijke hack'n slash te worden. Net zoals in de film zou het fantastisch zijn in slow motion legers perzen aan gort te hakken en te snijden. Waarom geen game van 300, en wel van Beowulf?

1: Heroes

Hier zijn zoveel soorten games voor mogelijk, een MMORPG, RPG, Action, noem maar op. Als RPG bijvoorbeeld dat je een kracht kiest, en die naarmate van het spel verder ontwikkeld. De game van Lost was niet heel bijzonder, maar Heroes heeft naar mijn mening veel meer kans.

Ik zou zeggen, kom op developers, aan de slag

Dit artikel delen

Over de auteur