1. Project: Snowblind krijgt online beta test

Project: Snowblind krijgt online beta test

Ontwikkelaar Crystal Dynamcis is op zoek naar 5000 mensen die Project: Snowblind online willen testen. Leden van PlayStation Underground hebben dit laten weten, de eerste uitnodigingen voor deze beta test zijn daar namelijk al vergeven. Sony Computer Entertainment America is op dit moment nog druk bezig met zoeken naar online testers.

Het spel, wat eerst door het leven ging als Deus Ex: Clan Wars, verkeert nog in haar beta fase. De spelers krijgen dus niet het uiteindelijke spel te spelen. Het spel zal in de lente van 2005 in de VS verschijnen op de PlayStation 2, Xbox en PC. Een Europese datum is nog niet vrijgegeven.

De eerste testers van Project: Snowblind zullen volgende week de beta versie ontvangen. Verwacht dan meer informatie over het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • zijn er geen mensen nodig voor de XBOX versie want ik zou me dan vrijwillig willen aanmelden. :d

  • halo killer ja ja zal wel is weer een idioot die het roep. eerst zien dan geloven is allemaal om een hype de wereld in te helpen. Jullie geloven ook alles wat jullie horen zeg he en als zombies maar gewoon overnemen…. we zien het wel als het zo ver is. niet echt nuchter van je he coolybooly…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren