1. thomas heeft weer eens geen goede titel kunnen bedenken ( onderwerp: Gitaar spelen)

thomas heeft weer eens geen goede titel kunnen bedenken ( onderwerp: Gitaar spelen)

beste Medegamers,

zoals de titel zegt heb ik geen goede titel kunnen bedenken, maar gaat deze keer m'n weblog over gitaar spelen. Zoals bij sommigen ( waarschijnlijk niemand hier....) bekend speel ik al een aardig tijdje gitaar, maar ben ik gekapt met lessen. Rond Februari besloot ik om een electrisch gitaar aan te schaffen en heb dit met vele plezier bespeeld. Na een tijdje begon het echter toch wel een beetje te vervelen. Na een bezoekje aan een kennis die ik al m'n leven van 14 jaar ken heb ik nog nooit geweten dat hij ook al lange tijd gitaar speelt en er nog meer vanaf weet dan m'n opa, die zich hierbij in z'n graf omdraait.

Amen.

Maar daar gaat het nu even niet over, die kennis liet mij ene dvd van G3 zien, wat bij velen bekend is, maar voor de onbekende: een optreden van de ( op dat moment) 3 beste gitaristen in de wereld. Sinds het zien van die dvd is m'n hele kop omgedraait, werd ik emotioneel geraakt en voelde ik mijn darmen een beetje nat worden. Zowaar speelde Joe Satriani zijn nieuwe nummer genaamd Starry Night. Dit nummer vond/vind ik zo geweldig dat ik hem probeerde na of zowel mee te spelen. Na de ( perfecte) tabs gevonden te hebben begon ik met mijn gepingel en gestuntel. Na al een paar weken oefenen kon ik de basis uit mijn hoofd en nu lukt het al om hem aardig mee te spelen. Ziehier de ( niet mijn) video, van Joe Satriani met Starry Night:

dit nummer heeft mij overgehaald om de gitaar aan te schaffen die hij gebruikt, na een enkele minuten had ik hem al gevonden, ik probeer hier geen propaganda en/of reclame te maken:

http://www.feedback.nl/?b=JS100BK&a;= ( knippen en plakken, 'k heb geen idee hoe ik dit als link moet bouwen, help!!??!)

Dit artikel delen

Over de auteur