1. Vage droom met een haai, zwembad en Halo 3 Recon

Vage droom met een haai, zwembad en Halo 3 Recon

Ben net op gestaan van een echt rare droom zeg.

Het begint best normaal zo: Ik ging met diverse familieleden naar een soort feest. Ik moest een pak aan. Het was er erg druk en er bleek dus ook een hele grote zwembad in het gebouw te zijn waar het feest was.

Ik keek naar het zwembad en het was ook helemaal vol met mensen die in het water zaten te spelen. Opeens zag ik een meisje bovenop een dier zitten, Ik dacht dat het een dolfijn was eerst. Maar op een gegeven moment komt het dier omhoog en bleek het een extreem grote haai te zijn! Iedereen in paniek, iedereen wil het water uit. De haai begint wild heen en weer te gaan en iedereen is bang. Op een gegeven moment maakt de haai z'n mond open en blijkt er een klein kind in te zitten (op een soort van autostoeltje...raar).

Ik weet niet precies hoe maar ik zat opeens in een soort squad van Halo 3's ODST soldaten, in verschillende kleuren (Ik was Master Chief groen :) ). En we waren aan het plannen hoe we het kind konden redden. We waren met z'n vieren (Rood, groen, rood en een andere groen (master chief groen:)), hadden geen helm op en volgens mij was de Sarge er ook.

Ik kwam op het idee om het water af te koelen zodat de haai rustiger werd en uiteindelijk dood zou gaan. (Ik weet niet of dit in het echt zo is??)

Daarna moesten we nog een idee hebben om het kind te redden, iemand had het idee om de haai open te snijden aan de zijkant van z'n bek. We kwamen dan met touwen vanaf het plafond naar beneden bovenop de haai om het te doen. Maar het moest wel snel gebeuren want we wisten niet of het kind nog leefde.

En toen stond ik op...helaas...ik heb het plan niet in uitvoering kunnen brengen en het lot van het kindje in de haai zullen we nooit weten :P

Het was iig erg raar...

Dit artikel delen

Over de auteur