1. Joey-Sensei versus Maestro.

Joey-Sensei versus Maestro.

Hallo iedereen. Het is alweer bijna een halfjaar geleden dat ik mijn laatste weblog schreef (een handleiding voor het schrijven van memberrecensies) en dus is het niet meer dan logisch dat er weer een nieuwe weblog verschijnt. Een log die in het teken staat van Joey-Sensei tegen Maestro.

Maestro. heeft vandaag namelijk zijn profiel een ontzettende update gegeven. Joey-Sensei had dat al iets eerder gedaan en ook dat resultaat mag er zijn. Joey is echter van mening dat het nieuwe profiel van Maestro niet tegen zijn profiel op kan, terwijl Maestro van het tegenovergestelde overtuigd is. Hoe los je dit op? Nou simpel: door andere mensen te laten stemmen welk profiel het beste is en jij bent uitgekozen! Voor het kiezen gelden drie beoordelingscriteria: opmaak, inhoud, smaak. Laten we ze één voor één bij langs gaan.

Opmaak - Is de opmaak van de profielpagina gelukt? Hierbij gaat het er niet om, of jij de opmaak mooi vindt of niet, maar enkel en alleen om het principe: "is het de maker gelukt om zijn ideeën op een goede manier in het ontwerp te verwerken?"

Inhoud - Een ander criterium is de inhoud. Een leuke opmaak is natuurlijk leuk, maar een mooi versierde doos zonder inhoud heeft nou eenmaal geen nut. Wat vind je van de inhoud van de pagina: kun je met de gegeven informatie en foto's een goed beeld van de maker krijgen?

Smaak - Het belangrijkste aspect is echter wat jij persoonlijk van de lay-out vindt. Ziet het er mooi uit?

De makers hebben beide ook nog wat te zeggen. Joey-Sensei noemt zijn eigen lay-out geordend en rustgevend. Bovendien is het volledig geïntegreerd met de lay-out van InsideGamer. Bovendien heeft hij naar eigen zeggen een leuke inhoud. Maestro. daarentegen, vindt zijn lay-out vooral goed doordat het compleet en duidelijk is. "Alles is aanwezig en het wordt op een duidelijke manier weergegeven." Maestro heeft voor deze stijl gekozen, omdat dat goed aansluit bij zijn nieuwe look op IG.

Rest mij te zeggen: stem eerlijk en waag zelf ook eens een poging het mooiste profiel te maken!

Dit artikel delen

Over de auteur