1. Meer info multimedia kit PSP

Meer info multimedia kit PSP

Er zullen twee grotere paketten voor de PlayStation Portable verschijnen onder de naam 'multimedia kits'. Sony heeft vandaag vrijgegeven wat deze 'multimedia kits' zullen bevatten.

Multimedia kit 1 (265 euro):

Memory Stick 128 Kbits

USB Kabel

Software om muziek op je PSP te zetten

Software om plaatjes op je PSP te zetten

Een 'audio helmet'

De tweede 'multimedia kit' zal niet veel verschillen, en het bevat het volgende:

Multimedia kit 2 (285 euro):

Memory Stick 256 Kbits

USB Kabel

Software om muziek op je PSP te zetten

Software om plaatjes op je PSP te zetten

Een 'audio helmet'

De standaard PlayStation Portable zal voor 249 euro over de toonbank gaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dus je hebt speciale software nodig om muziek op je psp te zetten?Die er niet standaard bij zit?

  Niet zo'n goeie zet van Sony imo…

 • Duur man. Ik dacht dat ze hadden gezegd dat ie ergens rond de 150 euro zou worden…

 • Mwa, ik denk dat de psp eerder 150$ gaat worden.

  Maar dat de DS en de PSP (hier in Nederland) een dikke 250 euro gaan kosten.

  Denk zelf dat ze beiden even duur zullen zijn.

 • En dit is helemaal niet goed nieuws voor Nintendo.

  Hierdoor zien ze hoe duur de PSP word (ten misnten rand apperatuur) en zo kunnen ze hun prijzen hoger houden dan dat de psp goedkoop zou zijn. hierdoor is er minder concurrentie tussen de twee en moet jij als consument een product aanschaffen dat duurder is dat het had kunnen zijn.  nouja, eigenlijk heb je wel gelijk, nintendo zit straks z`n zakken te vullen terwijl als de psp goedkoper was geweest, was de ds dat ook…

 • Hmmm, ik heb het er wel voor over. De psp gaat hoe dan ook goed verkopen maar met zulke prijzen maakt sony het zichzelf wel erg moeilijk

 • meer dan 200 geef ik niet uit.

 • Ow ja….dus als ze nu de PS3 aankondigen en over 7 jaar uitbrengen mag ie ook €1000,- kosten?

 • oh 250 euro zonder spellen hmmz dat is te duur voor mij:P daar heb je (in amerika) een nds + ong. 3 games voor..

 • Ik heb al €200 opzij gelegd voor de PSP en ik ben volgende week zondag jarig :D:D Dus ik kan hem lekker bij de launch halen, alleen is die datum niet bekend :(.

  En je moet niet vergeten dat je er ook nog games voor moet kopen (denk rond €40 p/stuk). Als hij te duur wordt w8 ik wel tot me volgende verjaardag ofzo :P:P Danm haal ik wel een MP3-speler (of een berg goede games die Q1 2005 gaan uitkomen :P).

 • huh? ik begrijp niks van deze bericht… is dit voor europa ofzo?

 • kilobits of kilobytes?

 • Dit is wel een multimedia kit he, zonder kit kost het beestje 175 euro.

 • ehm.. 250 vind ik dan ook weer overdreven..

  Voor de standaard PSP ga ik echt niet meer dan 210 euro uitgeven..

  DS zal ietsje goedkoper zijn dan de PSP maarja dat doet er niet toe..  250 euro.. dan koop ik nog liever een xbox halo2 pakket met aantal maanden Live! erbij..


 • de ds heeft lelijke graphics, een touchscreen die eigenlijk overbodig is(wie wil nu sturen bij een racespel met touchscreen) kan geen muziek/dvd's afspelen,maar pas op,kan wel chatten met picturechat met mensen binnen een bereik van 2 km,anders moet je er extra voor betalen.ik denk toch dat ik voor de psp ga met zijn haarscherpe graphics,goede line-up(nintendo's line-up begon te zuigen toen die overging naar 3d),het enige wat ik niet begrijp en denk dat het een typefout is is dat de memory sticks 128/256 kb zijn in plaats van mb

 • De standaard PlayStation Portable zal voor 249 euro over de toonbank gaan

  LOL @losers die dachten dat het ding onder de 200 euro over de toonbank zou gaan. overigens kan je nog niet normaal gamen met een losse PSP, je MOET een memorystick hebben om games op te slaan :D  Ik lach me helemaal kapot hierzo :D  Memory Stick 256 Kbits

  Uhm.. 256 MB hoop ik, anders is hij met een kwart Mp3tje al vol :D
 • mja ik heb al heel hard gelachen toen mensen nog meenden dat een ds voor 150 euro over de toonbank zou gaan (voor de leken is dus 190 euro ongeveer) en nu kan ik weer lachen over deze slimmerikken.  In Europa is niks goedkoop omdat driekwart van de mensen steen en been klaagt over de prijzen hier, maar wel gelijk naar de winkel rennen om die shit te kopen ipv simpel een aantal maanden eerder voor minder geld te importeren.  maar ja, jullie feestje.


 • Ds kost 179 of 186 euro…. maar dan kan je wel meteen aan de slag, je krijgt er een uitgebreide demo bij en een chat programma. je hoeft niets meer te kopen om al gebruik te maken van het systeem itt de PSP.

 • hahahahaha, wat een skkl's die lui die denken dat ze met 180 euri's weg kunnen komen!! En koekie monster je hebt helemaal gelijk met die sticks, want anders kun je het spel niet opslaan! hahahaha, skkl's!!

  @ Gamerking

  je bent geen king want as je dat was, dan wist je dat de PSP games geen €40 gaan kosten maar dik het volle pond, (UMC disc zijn namelijk zo duur als een borstvergroting :P, neej maar ze zijn niet goedkoop!!

 • Even een paar irritatie puntjes.  "de ds heeft lelijke graphics, een touchscreen die eigenlijk overbodig is(wie wil nu sturen bij een racespel met touchscreen) kan geen muziek/dvd's afspelen"  -Racegames zijn wel een slecht voorbeeld voor de functionaliteit van het touchscreen principe. (RTS-FPS?)

  -Als je dit zo graag wil dan koop je een movieplayer voor 20 euro en dan kan je je filmpjes en/of mp3's op een Compact flash zetten (CompactFlash is weer cheaper dan Sony memorystick)  Dit is wel een multimedia kit he, zonder kit kost het beestje 175 euro""  -De standaard PlayStation Portable zal voor 249 euro over de toonbank gaan  "de nds kost 200 euro in europa als je dan 50 euro meer neerlegd heb je een handheld die een generatie verder staat "  - 200 ? ik d8 185 euro. • FIGHTCLUB weet waar hij over praat :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren