1. Kip is lekker!(dankzij de log van Doubledragon)

Kip is lekker!(dankzij de log van Doubledragon)

Toen ik wat op insidegamer zat rond te hangen zag ik de log van Doubledragon. Wat houdt hij toch van kip, mijn vriend zat mee te kijken en zei:` `Herinner je de wedstrijd ie we hebben gehouden toen we klein waren.`` Ja dat herinnerde ik me wel, jammer genoeg m`n vriend niet. Hij zei dat hij had gewonnen, ik van natuurlijk niet. Na even gediscussieerd te hebben zei hij of we nog een wedstrijd zouden houden, kijken wie meer kip op kan(ik natuurlijk).

Dus op een zaterdag toen ik me zat te vervelen belt een of ander idioot aan en laat de bel voor 12 seconden niet los. WTF, ik kom al. Loop naar de deur toe trek hem open en wordt verrast door 14 kippen die mij aanstaren. Ze draaien zich om en ik zie m`n vriend Berend. Weet je nog zei hij, ik van heb je echt niks te doen. Nou ja, wie slaat er nou kip over(vooral als het zich gratis aanbied). Ik heb ook niks te doen behalve gamen, ik laat hem erin en kijk wat hij heeft gekocht. 7 kleine doosjes Mcnuggets van Mcdonalds, 2 grote emmers met hot wings van KFC en 13 kippenpootjes. ``Wie the fuck gaat dat eten, ik kan veel eten maar ben niet echt een 200 kilo elke dag fastfood etende vetzak. Laat het nou niet zonde van m`n geld zijn(die gast verdiend 3500 per maand), en zoals ik al zei: Niemand slaat kip over als het zich aanbied.

En daar begonnen we. Ik graai meteen naar de Mcnuggets en hij naar de hot wings. We houden onze ogen niet van elkaar af in ieder geval een van ons vals speelt. Na 3 dozen Mcnuggets pak ik 3 kippenpootjes en begin te vreten. Hij heeft 13 hot wings en 2 dozen Mcnuggets op. We gaan verder, na de 3 kippenpootjes gegeten te hebben pak ik de laatste hot wings die er nog over zijn en dat zijn er maar 5. Vreten, vreten, vreten en we zijn klaar Hij heeft: 3 dozen Mcnuggets,13 hot wings en 7 kippenpootjes(wat een vetzak!). Ik heb: 4 dozen Mcnuggets, 5 hotwings en 6 kippenpoten. Hij heeft meer(shit!) en wil me uitlachen en het erin wrijven. Maar lachen nadat je een 5 mans menu hebt gegeten is niet echt slim en spuugt op mijn tapijt. Net als ik wil schreeuwen komt er ook iets uit mijn mond. Gelukkig ben ik een sporter anders wil ik niet eens weten hoe dik ik zou zijn. Ik zei het: kip sla je niet over maar als dit gebeurt, dan zou ik maar het overslaan. Thanx Doubledragon:P(grapje)

Dit artikel delen

Over de auteur