1. Nieuwe Kirby bevat vierspeler modus

Nieuwe Kirby bevat vierspeler modus

Het deze week aangekondigde nieuwe Kirby avontuur voor de GameCube zal in een meerspeler modus door vier spelers tegelijk gespeeld kunnen worden.

Het spel staat gepland voor 2005.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik wist het al, maar dat achterwegen.

  Het is wel gaaf dat je met ze 4e tegelijk kan spelen.

  Eindelijk weer is een normale kirby op de console :)

 • oud nieuws:o  @ Iron_Maiden!.. wat d8 je van metroid prime2: echoes;)

 • Nanuurlijk alleen op de GC :(

 • Uhm, dat kan misschien nog wel leuk worden, maar verder..

  Kijk niet echt naar de titel uit

 • @iron_maiden!

  En tales of Symphonia

 • de cube wordt steeds beter, de games die nog gaan komen zijn stuk voor stuk top. wel leuk dat nintendo tegenwoordig bij al die 'normaal' single player games een multiplayer mode toevoegd, altijd een leuke extra.

 • @iron_maiden!

  Daar heb je gelijk in heb het in 2 bladen gelezen en op internet de reden dat veel 3rd party niet produceerd voor de gamecube is omdat nintendo fans toch voor de nintendo games kiezen en dus de 3rd party laten liggen.

  Dat is ook de reden, het is niet de schuld van nintendo dat er haast geen 3rd party is maar van de concument wij dus die toch steeds voor de nintendo games kiest en niet voor 3rd party.

 • Klopt helemaal daarom snap ik ook niet waar mensen altijd op nintendo lopen te zeiken terwijl ze er meestal niks aan kunnen doen.

  Ze kunnen moeilijk zeggen jongens laat onze games leggen en koop spellen van 3rd party.

 • Wat lult iedereen nou over oud nieuws? die game is net 3 dagen geleden aangekondigd… als jullie het nieuws zoveel eerder krijgen. meldt het dan in het vervolg even in het forum ofzo. De beste stuurlui staan weer eens aan wal. Vertel me eens wat er volgende week aangekondigd wordt dan?

 • yep ik ben een 24 jarige gamecube bezitter :P

  dus ik ben eigenlijk bejaard voor de cube bezitters zoals de andere console bezitters redineren :P

 • offtopic: wie wil GTA SA ruilen voor 6 andere games. Check het exange forum, onderwerp Gezocht GTA SA

 • jeej super_shamaz je hebt het echt bij elke onderwerp neergezet :P

 • Haha, OmeREINIER.

 • ik ben een 'ardcore cuber van 18, en doe alleen aan nintendo…en import…(sorry N.O.E.:P) Mario tennis is wijs:P ookal is dat eigenlijk nie door nintendo zelf gemaakt…camelot tog?

 • Laat ik even reageren op al het Nintendo fanboy gedrag hierboven:

  @Aimking

  "wel leuk dat nintendo tegenwoordig bij al die 'normaal' single player games een multiplayer mode toevoegd, altijd een leuke extra"  Is dit de manier van de Ninty fanboys om de multiplayer af te doen als een extraatje van Nintendo…..dus als een multiplayeroptie tegenvalt, dan maakt dit niet uit want het is een extraatje?????  @iron Maiden

  "Nintendo is altijd vernieuwend"

  en dat schrijf je bij een topic over Kirby…ook alweer zo'n karakter van nintendo die al sinds mensenheugnis meegaat….tjonge wat vernieuwend….je bent zeker Kirby Airrace vergeten, dat laatste matige spel met Kirby in de hoofdrol……(dit spel heeft overigens wel een LAN-multiplayer-optie, maar ja…dat maakt voor jullie fanboys niet uit, want de multiplayer is immers een extraatje, niet echt belangrijk)  Over vernieuwend gesproken..ik zag bij de review over paper mario 2 dat in het intro de princes voor de 1000 x ontvoerd wordt…..je hebt gelijk, echt vernieuwend!  @radic

  "Net als dat nintendo gamers kiddy zijn, volgens mij zijn er meer 10-16 jarige ps2ers dan gamecubers (percentueel) maar goed "  Kijk even goed naar dat plaatje van die snoezige roze Kirby met zijn olijke rode voetjes…ALS DIT NIET KIDDY IS WEET IK HET OOK NIET MEER!  @iron maiden

  "kijk maar in de top 10 ofzow daar staan meestal de games van Nintendo zelf in "  Ik weet niet over welke top 10 jij het hebt, maar als je gewoon op www.gamerankings.com kijkt dan zul je zien dat er heus niet aleen maar nintendo spellen in de top 10 staan, maar dat dat de top 10 een mix is van alle platforms…..  en verder schrijf je het volgende:

  "denk dat ik weer een GC ga kopen (Papermario+Zelda+Kirby)"

  Jij bent wel een hele aparte nintendo fanboy zeg: Je zit nu pas te bedenken dat je een gamecube gaat kopen???  @Sega

  En tales of Symphonia

  Ik lees ook weer diverse malen dat dit spel ook weer tot de nintendo pareltjes schijnt behoren…..wat in godsnaam maakt dit spel nu weer beter, vernieuwender en bijzonderer dan Final fantasy, Fable, Sudeki en al die andere RPG's om andere consoles…spel krijgt een gemiddeld cijfer van 8,5….Niks mis mee, prima cijfer voor een ogenschijnlijk prima spel…..Oh wacht….jullie fanboys vinden zeker dat dit spel een 10 verdient???  En even voor alle duidelijkheid…Als een spel echt goed is en echt met kop en schouders boven alle andere spellen in zijn genre uitsteekt, dan verkoopt het wel, ongeacht voor welke console het is……en om toch even ontopic te blijven…..Hoe goed en innovatief (ik kots bijna van dit woord) de nieuwe Kirby ook gaat worden, het zal voor geen meter verkopen, simpelweg vanwege het feit dat wereldwijd er maar bar weinig gamers zijn dit zin hebben om in een veelkleurige wereld met zo'n roze mannetje rond te hoppen…..  want laten we wel wezen, is nintendo wel zo innovatief de laatste jaren…en denk daar maar is over na…

 • @sharpius

  jij noemt iron_maiden! een fanboy dat zegt ie zelf niet!  Tegenwoordig wordt je zomakkelijk afgeschilderd al fanboy, echt niet gewoontjes.  maar goed:

  ff ter zaken man je moet toch wat betere tegenreacties hebben.

  Zomaar iemand fanboy uitmaken!  ten 2e heb ik gezegd dat ToS vernieuwender is dan FF of Fable of Sudeki

  neeeee. Ik zeg alleen maar dat het een goed spel is.

  En niemand hier heeft het over cijfers en niemand zegt dat het een 10 moest hebben.  Dus lul maar een eind verder maar als je een met een tegenwoord komt moet je wel ff nadenken en lezen voordat je wat zegt.  En vind het knap dat jij nu al kan zeggen dat Kirby niet gaat verkopen, ben je helderziend ofzo?  Dus wie heeft het nou over fanboy gedrag???

  Je loopt alles af te kraken wat andere zeggen. En als je dan ook eerst ff goed leest.  Het enigste waar ik mee eens ben is dat laatste zinnetje dat van innovatief, maar goed dat is sony ook want met wat voor games komt die zelf dan? en microsoft wat voor games komt die zelf dan?

  Wordt haast alleen maar door andere gemaakt.
 • @ sharpius:  Nintendo rules. Het valt niet anders te explainen. Ze ownen de volledige old-skool en ze veroveren de volledige nieuwe school games.

  Daaruit komt het zogenaamde befaamde "fan-boy" gedrag, normale mensen die zich over-enthousiast gaan gedragen door over-revolutionaire games, hoe simpel die ook mogen zijn.  Nintendo is te vergelijken met een blik op de toekomst en het verleden tegelijkertijd. Het plezier en de ervaring die de games van het Japanse bedrijfje levert zijn te vergelijken met een prachtig optimaal gekweekte Haze-A5 plant.

  Het verruimt je bewustzijn en blik en de ervaring prikkelt zoveel zintuigen dat het iets magisch wordt.  Zoals de heilige Miyamoto ons allemaal zegent: Gameplay ; daar draait het bij de echte (Nintendo) gamer nu eenmaal om.

  Het verhaal kan nog duizend en één manen lang hetzelfde zijn, ieder deeltje is meer vernieuwend dan Osama en George op de koffie én vernieuwender dan het gemiddelde game.  Denk daar maar eens over na, voor de heilige zee neerstrijkt op de zanderige woestijn beste Sharpius…


 • @wariofanatic  En hier spreek de echt Nintendo fanboy…..voelt zich verheven boven alle andere gamers….ik hoop voor je dat de gameplay van de nieuwe kirby weer helemaal top is, en ik wens je nu alvast heel veel plezier met dit spel….en wat leuk he, dat dit spel een multiplayer optie heeft? toch weer een leuk extraatje van miyamoto

 • Quote sharpius:

  …..voelt zich verheven boven alle andere gamers…  YOU GOT THAT MOTHERF***ING RIGHT!

  Als er ooit een movement komt met een keizer-gamer wordt het overduidelijk mij. Y all know the game and it's players.

  Tot in Japan kennen ze hem, WarioFanatiC (R),

  de heilige der heiligen, springlevend, geboren en getogen te FanatiC Inc. (R).

  Bekend van de eeuwenoude legendes die vertellen over de bestrijder van het kwaad in de vorm van Shin-RA, Ganondorf, Hitler, UFO's en Microsoft.  The heilige Charras rokende uber-kwaliteits-bier drinkende San Andreas teisterende prins with the attention dis-order. De Cybergenetic Optimaal Haze - NYC Diesel strain kwekende Harvest Moon boer.  Meer weten? Haal nu

  "WarioFanatiC (R) The Legend Still Exists (R) Limited Bible Edition" !!!!!! • Het wordt steeds treuriger…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren