1. [:.THUD.:] The Saying of THUD!!

[:.THUD.:] The Saying of THUD!!

THUD!!

Welkom bij de les, waarin ik uitleg geef over THUD!! THUD!! is heel simpel of moeilijk uit te leggen. Het makkelijkste is dat het een soundeffect is. Stel je hebt iets zwaars in je handen. Dat laat je vallen, als het op de grond komt dan maakt een *thud*. In principe kan je zeggen dat thud het geluid is wat je krijgt als een object met een zware massa tegen iets aanbotst. THUD! is ook een boek van Terry Pratchett , wat in de fantasierijke discworld afspeelt. Zijn boek heb ik niet gelezen tho. Het gaat ook niet over zijn boek of over het geluid dat een piano maakt als het op de grond pleurt.

Waar het wel over gaat is wat mijn avatar voorsteld. Ik kan me voorstellen dat je er niets uit kan opmaken, zo goede pic was het ook niet, aangezien het screenshot is. Kijk nu komen we ergens, een game dus. Ook heeft het gastje een bepaalde victory houding (:.( 0 ).:). De :. en .: stellen de armen voor van de battle pose van het poppetje ( 0 ). Het komt dus van een game waar je in kan battlen, oftewel je moet ergens zitten in het RPG gedeelte. Aan de crappy screenshot moet het oftewel een GBA game zijn of een NDS game. Als we verder kijken, zien we een deel van een cirkel onder zijn voeten. Hij moet ergens op staan, een bepaalde ondergrond. De belichting is erg licht en de kleuren komen niet van een GBA game maar van een NDS game. Hij heeft een tas en een animatie stijltje. Dan is het wel duidelijk. Het gaat hierover je riviaal in Pokémon Diamond&Pearl.; Je riviaal, nicknamed markus (de rest is zo gay).

Toen ik Pokémon Diamond voor het eerst speelde vond ik markus maar een kutjoch dat je alleen maar boetes uitdeeld en in je wegzit. Perfect als politieagent dus. Maah afgelopen zomer was ik opnieuw begonnen in diamond. Deze keer, aangezien ik wat losser was, vond ik het geweldig hoe irritant die gozer is. Overigens is hij ook gewoon irritant, de anime van Pokémon Diamond&Pearl; bevat nu pas jun(markus, kenny, je rivaal). Daarvoor hadden ze een kutkoter erin gezet. Maar goed het ging over markus. Markus vond ik de 2de keer gewoon een droogkloot en ik had toen besloten om een homage aan hem te geven. Waarom zeg je dan?

Hiervoor heb ik nooit een nickame gehad, dus uiteindelijk werd het THUD!! Bovendien heb een soort van voorliefde voor irritante characters in games en anime. Nog even ter verduidelijking markus die loopt je altijd in de weg dan zegt ie THUD!! THUD!! is een soort van groeting dus, maah je kan er net als yeah, talloze manieren verzinnen om het anders te brengen. Een thud is dan weer een persoon, en kan thudes of thuds een meervoud zijn. Thudes is dan als je een onbepaalde groep gedag zegt of in de zeik wil nemen door een label aan hen te plakken. Thuds zijn gewoon mensen in het algemeen, boven is dat een normalere manier dan thudes te gebruiken. Let op er is ook een verschil tussen een THUD, THUD!,THUD!! en Thud. More captions means a bigger hello or goodbye or a bump. ! mutiples the effect by 1.5, !! by 3. Thud is boring en dat wordt automatisch thud mits het niet vooraan staat. Caption THUD blijft in captions. Anyway ik hoop dat ik jullie hoofd met meer rotzooi heb gevuld.

Happy Halloween thuds

Dit artikel delen

Over de auteur