1. Deze week (week 46)

Deze week (week 46)

Het mooiste deel van het jaar staat weer voor de deur. Voor de normale mens is het een periode van gezellige feestdagen, maar vooral van koude en korte dagen. Voor de gamer ligt dit aspect net iets anders. Hij zit er lekker warmpjes bij. Allereerst zit hij in een verwarmde kamer met een computer. Om het feest compleet te maken heeft hij ook nog eens bergen games klaar liggen. Voor dit laatste is echter wel geld nodig, of InsideGamer moet genoeg prijsvragen organiseren om je de hele winter van de straat af te houden. Het idee van IG met Deze Week, krijgt een nieuwe dimensie, want deze gebruiker neemt het idee over. Als je vragen of opmerkingen hebt over deze rubriek, maak dan even gebruik van het reactieformulier.

Deze week trap ik af met één aangekondigde recensie. Het zal niet zo maar een recensie worden, maar een duo-recensie. Samen met ikbenjeroen90 ga ik namelijk een recensie schrijven over Need for Speed: Carbon. Het zal een zeer bijzondere recensie worden, maar dat zullen jullie te zijner tijd wel zien. Er zit echter wel een maar aan deze recensie, voor de andere gebruiker zal het zijn eerste recensie worden en dus is het nog niet helemaal zeker of de recensie deze week afkomt.

Voor de rest heb ik besloten het deze week rustig aan te doen met recensies.

In tegenstelling tot de Deze Week rubriek van IG zelf, heb ik geen releaselijst voor jullie. Voor de releaselijst wijs ik jullie naar de Deze Week rubriek die vandaag verschijnt op IG. Wat ik wel heb ik de categorie “Aankopen”. Deze week is deze categorie flink gevuld. Komende zaterdag ga ik namelijk naar de winkel voor een Sony PSP. Ik ga voor een pakketjes met 1 GB en twee games. De games zijn BurnOut: Legends en FIFA Street 2. Van beide games kun je binnenkort ook een recensie verwachten.

Vorige week werd ik opgeschrikt door het feit dat ik genomineerd was voor de Memberrecensie van de maand oktober. Iets waar ik enorm trots op ben, ondanks dat ik niet de beste recensieschrijver zal zijn van de afgelopen maand. Deze eer gaat voor 99% zeker namelijk naar Pimp of Persia. En ik moet eerlijk zeggen dat ik deze eer ook wel gun aan hem. Hij zit namelijk al enkele maanden tegen deze eer aan en was er een paar maand ook dichtbij. Helaas voor hem zat hij er toen ongeveer 5% vanaf, maar deze maand lijkt voor hem de eer uit te komen. Hij staat op dit moment namelijk dik voor in de stemming en dit gaat inhouden dat hij een spel uit mag kiezen. Korneel alvast gefeliciteerd, en ga zo door.

Ik ga komende maand gewoon weer bezig met mijn hobby gamen en daardoor zal er ook wel weer een recensie van mij komen. Hopelijk heb ik komende maand weer geluk om bij de besten te komen en hopelijk word ik de beste. Ik ga tenminste mijn best doen.

Dit artikel delen

Over de auteur