1. De Amerilog, deel 2

De Amerilog, deel 2

Het is nu maandag 3 November, 7:05 lokale tijd in Denver. Nog één dag te gaan tot de wellicht meest historische verkiezingen van de afgelopen honderd jaar. Wordt het Obama of McCain? Als ik nu moest gokken dan zette ik al mijn geld op Obama. Damn, wat is die gast hier populair zeg. Simpel voorbeeld, gisteren bij de Virgin Mega Store hadden ze biografische DVD's van zowel McCain als Obama, maar waar Obama verschillende rijen aan DVD's heeft, moest McCain het doen met en stuk of vijf.

Maar goed, die verkiezingen komen morgen wel. Gisteren hebben we lekker uitgerust. Beetje chillen in het hotel en wat televisie kijken en uiteraard 's middags even naar de winkel. Toch nog een paar leuke dingetjes kunnen scoren. Bij de Virgin Mega Store heb ik een vette Nintendo tas gescoord. En bij de Nike winkel een paar Air Max voor 72 dollar en een Air Jordan pet voor 17 dollar.

Daarna gelunched in het Hard Rock Café, waar ik instant verliefd ben geworden op een Hamburger, damn wat was dat ding lekker. Wat ook fijn is zijn de waiters in de VS, deze mensen leven puur van de tip (15% bovenop de prijs) die ze krijgen en dus zijn ze ongelofelijk vriendelijk en maken ze met iedereen een praatje. Daarna nog even rondgewandeld in Denver en toen naar huis. Check hieronder ook eens de foto van Denver. Als je goed kijkt zie je dat de stoplichten niet voor, maar achter de kruising geplaatst zijn. Het rijden is hier best relaxed, grote wegen en lekkere doorstroom (in Amerika kunnen ze trouwens, in tegenstelling tot Nederland, wel fatsoenlijk ritsen op de highway), maar die fucking stoplichten wordt je echt helemaal gestoord. Ach tsja, dat gaat nog wel wennen als we hier wat langer rijden denk ik.

Afijn, zo even douchen en de spullen inpakken en dan na de lunch gaan we Colorado verlaten voor Utah en bezoeken we het Arches National Park.

Dit artikel delen

Over de auteur