1. Turkije=mooie vakantie

Turkije=mooie vakantie

Aiii heeft 2 log`s gemaakt over zijn vakantie in Amerika. Ik ben daar ook geweest en heb jammer genoeg geen log`s kunnen maken. Maar tijdens mijn verblijf in Turkije zal ik er ook een paar maken.

Ik verblijf in een prachtige hotel met 5 sterren(al zegt de eigenaar dat ze meer verdienen). Gaap, ik word wakker en sta van mijn heerlijke zachte bed af. Hmm eigenlijk heb ik geen zin om op te staan dus bel ik de roomservice. Ze vragen me wat ik wil als ontbijt en ik denk van: Heeft Nederland dit ook. In ieder geval, ik bestel wat brood, jam, patat, vlees(kip of course) en wat drinken. Na lekker te hebben ontbeten heb ik wel zin in een frisse duik uit een van de 50 zwembaden hier.

Sportvelden zijn er genoeg hier, maar ik besluit om een lekker massage te nemen. En een mooie vrouw die dat doet maakt het nog zaliger. Na mijn heerlijke ontspannings uurtje is het al bijna 7 uur. De tijd vliegt hier, en een disco maakt het al helemaal af. Toen het muziek van Michael Jackson begon ging de helft van de mensen links en de andere helft rechts(leek wel Soul Train) iedereen mocht in het midden zijn `moves` laten zien. Ik besloot om het ook maar te proberen(aangezien ik de `King of Pop`ben die avond). En wat kan ik goed dansen, je zou het verschil niet zien tussen mij en MJ:P.

Jammer genoeg had niemand het opgenomen:(

En dat was mijn eerst log over mijn verblijf in Turkije. Het is hier werkelijk geweldig en ik raad iedereen aan om hier te komen.

Dit artikel delen

Over de auteur