1. Mijn mooie vakantie in Turkije 2

Mijn mooie vakantie in Turkije 2

Vandaag ga ik de stad in, naar de kapali carsi(gesloten stad, geen idee waarom ze het zo noemen). Ik bekijk een paar winkeltje en kom bij een game winkel terecht. Jullie zullen wel denken, ja daar is het zeker goedkoop. Fout! Een game kost 130 YTL oftewel 65 euro. Dus een game kan je hier niet goedkoop halen. Maar wel 3 games, ze hebben hier een actie dat ongeveer zo gaat: 3 games voor de prijs van een.

Dus 65 euro/130 YTL voor 3 games! Denk ik bij mezelf: En als ik nou genaaid wordt? De man zag er vriendelijk uit maar had ook iets waarvan ik dacht: Waarom kijkt hij zo? In ieder geval zag ik een vrouw naast me 6 games kopen. Voor 130 euro dus. Ik vroeg me af of de games hier nou wel echt waren en vroeg of ik ze mocht uitproberen. Hij haalde een schijf tevoorschijn en stopte het in een ps3 die daar lag. En binnen korte tijd zat ik mannetjes neer te halen met smackdown vs raw 2008.

Omdat mijn portemonnee bijna leeg was door veel aankopen besluit ik om maar een spel te nemen. Mijn keuze valt op mgs4. Dus na wat onderhandelen(geweldig, in Turkije kan je met alles onderhandelen) krijg ik hem voor 40 euro/80 YTL ongeveer.

Na de hele stad zijn doorgelopen ga ik terug naar mijn 5 sterren hotel. Waar een lekker bad, wat eten en drinken op me wacht. Tv aan, ps3 aan MGS4 erin en ik begin maar meteen online aangezien ik geen zin heb in de missies.

Om 11 uur `s nachts is er een zwembad feestje. Een van de gasten is jarig en er zullen een paar uitdagende spelletjes aanwezig zijn.

Ik, gemaakt met een speciale onderwater camera van het hotel

En dat was de 2e log over mijn verblijf in Turkije.

Ps: ik heb de foto`s ook op google gezet, dus daar kan je ze ook vinden als je wilt.

Dit artikel delen

Over de auteur