1. 5 November 2008. De dag van Endwar

5 November 2008. De dag van Endwar

Vanochtend heerlijk opgestaan en naar school gegaan. Ik heb me heerlijk vermaakt op school, lekker wat 3d modeling en wat training in pro-tools gehad. Toen was het zover om naar huis te gaan. Lekker de trein in gestapt.. nou ja, lekker is anders. Ik had zoals gewoonlijk weer even een half uurtje vertraging. Goed, nadat ik eindelijk thuis was aangekomen op beverwijk station ging ik eerst langs de Donner Company om wat voedsel te verschaffen.

Nadat ik thuis was gekomen was de brievenbus best gevuld. Me moeder zou een pakketje krijgen en er zat een pakketje tussen. Ik zou Endwar immers op dag van release krijgen dus vermoedde ik eigenlijk niks. Nadat ik de post had bekeken was dat pakketje toch voor mij.. dus ik had zoiets van WTF???????

Dus ik snel dat pakketje open maken.. en tot me verbazing... ENDWAR!!!!!

Goed, de details bespaar ik verder en ga maar verder met het verhaal. Eerst maar eens beginnen met Theater of War... Nadat je daarop geklikt hebt krijg je een soort van voice command training. Daarna speel je wat voor USA, EU en Rusland. Als dat over is, krijg je een cutscene te zien.(ik zeg niet wat voor spoilers) Op dat moment mag je kiezen welke faction je kiest en ga je ermee verder. sommige factions geven een soort van enlist bonus als je hun faction kiest. die bonus is meegenomen, maar je mag uiteraard zelf kiezen.

Nu hou ik er nog even mee op, binnenkort ga ik er wat meer over vertellen. Het wordt een dagelijks dagboekje =)

Dit artikel delen

Over de auteur