1. NEXT: Een boze blik van Lara!

NEXT: Een boze blik van Lara!

Deze tekst bevat helemaal geen spoilers, dus ga je gang!

Verplicht (dit klinkt heel saai maar het is best leuk om naar te kijken)

Toen we binnenkwamen in de expohal, gingen we meteen naar lara croft. Maar ik wou niet het 1000ste jongetje zijn die om een hantekening aan haar vraagt. Ik wou dat ze men gezicht nog even zou kunnen herinneren en dat kwam goed uit, want men vriend wou dat ook!

Zogezegd zogedaan, we wachten in de tamelijk lange rij en toen het eindelijk onze beurt was, deden we als enige van de hele beurs iets onerwachts. Eerst vroeg men vriend: Ik heb veel huiswerk, zou je me willen helpen? Zonder op een nee-antwoord te wachten, vroeg hij dan: " Wanneer is het graf van Toetanchamon gevonden?" Ze antwoordde: 1922. Ze had zoiets van: dit zal wel toeval zijn, niemand heeft dat klote filmpje gezien! Maar toen ik daarna vroeg: " Hoe heet het tempelcomplex in Cambodja?" heeft ze niet geantwoord, alleen kreeg ik een boze blik. Die stoere bink die naast haar stond begreep er overigens niets van! Daarna gingen we verder games testen...

Nintendo

Nintendo haalde weer uit met een kutstand: wii fit en brain trainig waren voor de 999ste keer in de Benelux speelbaar! Enige noemenswaardige titel was Disaster: Day of crisis, maar dit is zeker niet de megahit die de wii nodig heeft.

Toen ik het het Sega zag, hoopte ik echt dat ik de nieuwe sonic kon spelen, maar helaas hadden ze alleen Samba de Amigo meegenomen. En dat wordt een ongeloofelijke kutgame. Het enige positieve dat ik erover kan melden is dat sega een soort sambabal heeft gemaakt dat je kunt aansluiten op je wiimote. Dez game wordt je voor het einde van het liedje al beu!

Ubisoft was er ook en ze brachten Rayman en de onozele konijntjes. Ik vind die konijnen best grappig, maar maak a.u.b. een prachtige rayman-platformer zoals the great escape! Maar ik vrees dat de konijnen een slechte beslissing hebben genomen om hun spel speelbaar te maken met het balance board. Want wat er zo leuk was aan de twee vorige spellen is dat je het samen kon spelen, en who the fuck heeft twee balance boards?

Microsoft

Microsoft bracht zelf gears en banjo mee. Gears is ongeloofelijk vet. Maar ik vind banjo maar slecht, er zit geen tempo in die game.

Eido nam underworld mee en het wordt een steengoede game alleen vrees ik een beetje voor de cameraproblemen :( Eidos, stel die game een half jaar uit verbeter die camera en je hebt een fantastische game, want nu gaan er teveel mensen jullie game afkraken op de graphics!

Ubi vierde de 10 jaar gaming van Tom Clancy en gaf een prachtige poster weg. Ook heb ik een toffe sleutelhanger van dat gastje uit fallout weten te bemachtigen. Omdat ik fallout en far cry al bij een vriend gespeeld had, wou ik shaun white's snowboarding is checken. Ik hoopte op SSX-kwaliteit, want die game heb ik helemaal grijs gespeeld, Maar dit wordt een kutgame! De graphics zien er nietr zo mooi uit als je van de eerste trailer zou kunnen verwachten. De camera zit te ver van het personage waardoor je helemaal geen gevoel van snelheid hebt en de instapdrempel ligt iets te hoog. Deze game is de budgetbak niet waard!

Ea bracht niet veel nieuws: fifa is een topgame, maar dat wisten we al. Nba live is leuk en dead space is ook tof. Ik heb ook even rock band kunnen spelen en dat is gwn mijn game niet en zeker niet voor 200 euro.

Quantum of Solace: The game was een game die ik wel graag eens zou huren, maar dit gaat hier nu niet meer. Het locken werkt niet perfect en ik vind dat het de snelheid die ik net verlang bij zo'n game (wat jason bourne perfect deed!) eruit haalt.

Rockstar was erook met mc: la en dat is een behoorlijk toffe game alleen hadden ze onvriendelijk personeel ingehuurd. Toen ik op het einde keek of ze nog goodies hadden zei er eentje: Casse-toi wat Rot op betekent. Ik antwoordde: Et après vous vous etonnez qu'on n'aime pas les walons. Wat betekent: en dan verbazen jullie zich dat wij niet van de Walen houden (verder heb ik niks tegen walen). Ik kreeg men tweede boze blik van de dag...

Sony

Ik heb locoroco 2 even gespeeld en het wordt/is een topgame. Het brengt geen vernieuwing maar dat was ook niet nodig. Het blijft pittig en de gele bollen zingen als nooit tevoren! Wat wil je nog meer?

En dan de game die ik absoluut wou spelen!

Resident evil 5 jammergenoeg moest ik hem op de ps3 spelen met een controller die defect was. Maar dit wordt mss de game van 2009. Gwn er zit tempo in, het ziet er gelikt uit, eindbazen zijn best tof en ga zo maar door. Alleen irriteer ik me dood aan dat wijf dat naast je loopt en niks doet.

Toen het net aan onze beurt was om straat vechter te spelen (en we dachten dat we ons potje toch mochten afspelen) vonden ze het zo leuk om de stekkers eruit te trekken:(

Daarna ging ik naar quantum of solace kijken en men verwachtingen waren zeer hoog!

Maar die film suckt en dat is dan nog zacht uitgedrukt! De openingsscène viel nog mee, maar die daarna is door een achterlijke mongool met ADHD die zijn parkinson-remmers is vergeteten in te slikken gefilmd. Camera zit te dicht op de personagen en bibbert irritant. En ik heb niks tegen open eindes. Maar ik had geen gevoel dat dit het einde was, wat ik bij de vorige bond wel had! Ik dacht dat het wel nog een uur kon duren. Die film kwam maar niet op gang!

Ik had het nooit verwacht maar de game is beter dan de film!!!!

Dit artikel delen

Over de auteur