1. Family Guy

Family Guy

Family Guy gaat over de familie Griffin die in Quahog wonen. Ze zijn zo raar dat je het niet voor mogelijk zou houden.

Peter Griffin

Is de vader van de familie. Hij is erg achterlijk wat waarschijnlijk komt door zijn alcoholist zijn. Hij is dol op bier en is erg dik. Hij houdt van zijn familie maar verpest alles voor ze.

.

Lois Griffin

Is de moeder van het gezin en de `normaalste`. Ze is huisvrouw en geeft pianoles. Ze probeert haar familie in toom te houden maar wordt zelf ook `minder braaf`.

Chris Griffin

Is een tiener en net als zijn vader dik en dom. Hij kan goed tekenen wat in de serie hem zelfs miljoenen oplevert. In zijn kast woont een kwade aap waar hij altijd bang voor is.

Meg Griffin

Is ook een tiener en heeft niet veel vriendinnen op school. Mensen vinden haar erg lelijk waaronder haar ouders en ze vertoont seksueel gedrag.

Stewie Griffin

Mijn favoriete personage van deze serie. Een erg slimme baby die allerlei `snufjes` kan uitvinden en zelfs kan praten. Maar niemand verstaat hem behalve de hond van de familie. Hij probeert vaak zijn moeder te vermoorden en met al die handige wapens van hem lukt het hem steeds bijna. Om de een of andere reden komt ze er niet achter en ontsnapt ze toch. Later in de serie probeert hij dit nauwelijks.

Brian Griffin

Is de hond van de familie. Hij was een rook, alcohol en coke-verslaafde. Hij kan ook praten net als Stewie(iedereen verstaat hem wel) en kan ook op 2 poten lopen. Hij is erg slim en houdt van opera en literatuur.

Ik heb zoveel video`s omdat ik er veel kon vinden die leuk waren

Dit artikel delen

Over de auteur