1. Namco verwacht goede verkopen Ridge Racers

Namco verwacht goede verkopen Ridge Racers

Namco verwacht dat er veel Ridge Racers verkocht gaan worden. Om precies te zijn verwacht Namco 300.000 stuks van haar aankomende race titel voor de PSP te verkopen. In totaal zal Sony 500.000 stuks van Ridge Racers gaan uitgeven dit jaar.

Ridge Racers zal het meest uitgebreide deel in de serie worden aangezien de aanwezigheid van in totaal 58 auto’s en 24 banen. Ook zal Ridge Racers een acht man ondersteunende wireless modus bevatten waardoor de titel genoeg multiplayer vermaak zal bieden. Ook zal Ridge Racers een nitro meter bevatten die middels driften volloopt.

Een Europese lanceer datum voor Ridge Racers is nog niet bekend gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Woot Woot

  • mmmmm, misschien als leuke launch titel, ook al heb ik liever rpg's:D

  • klinkt eigenlijk wel vet :)

    ik had nog niet gelezen dat deze titel zo uitgebreid was.. laten we hopen dat dit voor meer psp titels zal gelden..    want ik heb altijd nog zo iets met handhelds dat die games minder zijn en kleiner dan de console versies.. blijkbaar niet :D

  • Hahaha verglijkt ie DS Ridge Racer met die van PSP :D

  • Ik hoop dat de psp het beter gaat doen als de Lynx (Atari ). Dat was ook een koelkast van een handheld. Ik ga deze race game wel halen mits ie een 8 scoort of hoger. Need for speed is niks voor mij, rijden in het donker. Ik knal overal tegen aan.

  • RidgeRacer voor de DS mag je niet eens noemen hier al heeft het de zelfde naam ;) dat is toch heel wat anders hehe

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren