1. Counter-Strike: Condition Zero komt

Counter-Strike: Condition Zero komt

Na jaren uitstellen komt Counter-Strike: Condition Zero volgende maand dan eindelijk naar de winkels. Het spel is nu helemaal af en zal op 23 maart in Amerika uit komen. De Europese fans moeten nog iets langer wachten, wel kunnen ze het spel al via Steam downloaden vanaf 23 maart.

Condition Zero zal twee spellen kennen. Ritual is verantwoordelijk geweest voor de story mode, deze zijn te vinden onder deleted scenes. Het hoofdspel is ontwikkeld door Turtle Rock Studios.

Update

Vivendi Universal Games heeft ons via een persbericht laten weten dat het spel op 23 maart niet alleen in Amerika uitkomt maar ook in de rest van de wereld.(GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kep em een paar maand geleden al bijna uitgespeeld. Totaal flut. Misschien was dit 5 jaar geleden een topper, maar tegenwoordig is dit gewoon de zoveelste cash-in game zonder enige vernieuwing.

  • lol CS owned :P

    maar wat zijn de specs voor CZ?

  • BMH, de uitgelekte versie bevatte nog heel veel elementen uit de uiteindelijke versie. Iedereen heeft die deleted scenes uitgespeeld en denkt dat ze dan CZ hebben gespeeld. Het hoofdspel van CZ lijkt meer op de Xbox versie. En deze versie zal niemand spelen tot het spel uit is.

  • Ik persoonlijk zit er wel een beetje op te wachten..ik heb geen monster PC en ik wil ook wel ff lekker knallen:)

  • na de leak hebben ze nog een keer van ontwikkelaar gewisseld en is de single player helemaal weggegooid, dus je hebt nog niks gespeeld van CZ BMH. Ze stoppen het spul uit de beta er nog wel in als extra. zoals Sander al zei.    CZ ging ik kopen, 2 jaar geleden. Nu trap zelfs ik als Counter-Strike verslaafde er niet meer in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren