1. WTF! Waarom zeiden jullie dat niet eerder

WTF! Waarom zeiden jullie dat niet eerder

12 November 2008

Zet m`n playstation 3 aan en ga naar de PS store. Hmm.. mooie demo`s, Soul Calibur IV, MGS4, Mirrors of Edge en nog een paar. Download ze en wacht tot ze klaar zijn. Ja, begin met installeren van MGS4 en wacht... Wachten, wachten, wachten en na een halfuur waarin ik veel geduld had verschijnt die groene balkje nog steeds niet. Probeer andere demo, nee ook niet. Andere? Nee weer niet.

Bel Sony en krijg meteen iemand aan de lijn. Vertel mijn verhaal en zegt ie: Er is op dit moment onderhoud, morgen zal het wel lukken, dat verzeker ik u. Volgende dag probeer ik weer en nog steeds niet. Bel weer en krijg iemand anders aan de lijn. Ik raad u aan om de demo`s te wissen en weer te downloaden, zal moeten lukken. Ik wis, download en probeer te installeren en weer niet.

Bel nog een keer. Word steeds frustrerender en probeer kalm te blijven. Meneer ik raad u aan om de ps3 voor 2 uren niet te gebruiken(wtf hoezo gaat dat helpen?). Nou ja, laat ik de ps3 met rust en probeer het weer en nee nog steeds niet.

Weer bellen naar Sony en weer iemand anders. Ik raad u aan om de ps3 systeem te herstellen(jullie raden van alles en nog wat aan maar lukt geen shit). Jammer genoeg gaan al m`n opgeslagen bestanden weg en probeer het maar weer. Nee weer niet.

Weer naar Sony bellen en deze keer krijg ik zo`n luie werknemer aan de telefoon. Wat u moet doen is de ps3 systeem voor 2 uren lang niet gebruiken. Ik: Dat heb ik al gedaan, waarom zou ik dat nou weer doen!? Word steeds bozer. Ik gebruik hem weer niet voor 2 uur, probeer het en weer niet!

Ik bel weer naar Sony en krijg weer een man aan de lijn(waarom geen vrouw, zij zouden het mss weten). Ik raad(waarom ook niet he) om de demo`s te wissen(al gedaan!) en weer te downloaden maar dan niet op de achtergrond. Ik van: Op hoop van zegen en probeer wat hij me aanraadde. En ja hoor, lukt gewoon. Nu nog in de achtergrond proberen en dat lukt ook. Nou is mijn vraag: Waarom zeiden jullie dat niet eerder!?

ps: Als er geen mensen zijn die hier kritiek op zullen geven dan verander ik mijn avatar voor een jaar lang in wat jullie willen:P

Dit artikel delen

Over de auteur