1. Acer, kust mijn kloten!

Acer, kust mijn kloten!

Iets meer dan een jaar geleden wist ik mijn ouders te overtuigen een laptop voor te schieten omdat ik al enkele dagen klooide met mijn pc. Het werd een Acer omdat die voor een kleine 500€ in promotie stond. Ik dacht dat het een laptop als een ander was en er was ook geen vuiltje aan de lucht de eerste maanden. Maar dan gebeurt het! Als een tijdbom begeeft de hardware het in mei en krijg ik bij het opstarten een wit, blanco scherm. Dus bracht ik die simpelweg naar mijn verdeler omdat de notebook nog steeds in garantie was. Ik zorgde ervoor dat mijn garantiebon erbij zat en dan was het 'maar' een kwestie van tijd!

--1 maand later--

Het is begin Juli, de vakantie is net begonnen. Gelukkig krijg ik eindelijk mijn laptop in handen en is het tijd om 's goed te genieten! Na mijn laptop geïnstalleerd en ik een lekker glas cola geschonken had, druk ik op de aan-knop. En als magie, zwarte magie (!), krijg ik opnieuw hetzelfde witte scherm! Diezelfde avond bracht ik hem nog terug naar mijn verdeler.

-- +2 maanden later--

Het is begin september. Het school is begonnen. Inmiddels was ik bijna vergeten dat ik een laptop had, ja, wat wil je (?), na twee maanden je laptop niet gehad te hebben! En dan belt m'n verdeler om te zeggen dat hij klaar is! Dus dit was vliegen naar de winkel om mijn laptop! Happy, Happy, Happy! TOT er die avond nog een donderwolk kwam opsteken! Die avond nog wist Windows te melden dat ik mogelijk het slachtoffer was van 'softwarepiraterij'. Dus, die gasten van Acer hebben gewoon een illegale of niet-gerigistreerde versie van Vista geïnstalleerd! Ik negeerde die melding dat ik niet nog een paar maanden mijn laptop moest missen! Maar een goeie 2 weken later blokkeert Windows heel het 'spellement' ik krijg een zwart scherm met één enkele link om Windows Vista te kopen. Maar dat doe ik heus niet! Dus doe ik een belletje met Acer en eis ik een geldige code op en hopla, ik kon weer mijn laptop gebruiken!

Maar dat liedje heb ik niet lang moeten zingen! Een paar dagen later slaat de tijdbom opnieuw toe! Op nieuw krijg ik een wit scherm en hop die gaat weer naar Acer!

--1 maand later--

Enkele weken geleden werd me beloofd dat de laptop nu zou klaar zijn. Maar dat klonk te mooi om waar te zijn! M'n verdeler belde me om te zeggen dat ze de Acer-laptop terug hebben ontvangen van Acer! Een lichte juigkreet kwam in me op! En daar kwam dan die 'maar'! Ze hadden dus blijkbaar die laptop ontvangen, maar zij testten de laptop en kregen een wit scherm! Dus, Acer had de laptop onvermaakt teruggestuurd! M'n verdeler belooft me dat ik de laptop zeker binnen 2 weken terug heb.

--+1 maand later--

Vandaag, zoveel weken later dan ze me belooft hadden, heb ik nog steeds mijn laptop niet terug! Ik hoor dat m'n ma een kwaad telefoontje gepleegd heeft naar m'n verdeler. Ja, natuurlijk schuift die verdeler de schuld in Acers schoenen, wat toch ook redelijk correct is! Maar goed, hij wist te vertellen dat ik de laptop terug heb binnen 2 weken! (als het niet uitloopt!)

DUS:

ACER, KUST MIJN KLOTEN!

Dit artikel delen

Over de auteur