1. TO-log: And so the training begins…

TO-log: And so the training begins…

Ik ga trainen, maar niet om mijn (goddelijke) lijf nog mooier te maken. Nee, ik ga trainen voor WipEout HD. Ik ga elke baan uit mijn hoofd leren, alle boostpads kennen en de plekjes weten waar je een barrel-rol moet doen voor wat extra boost. Waarom vraag je je af? Lees verder zou ik zeggen.

Ik kocht paar weken geleden de nieuwe OPM met LittleBigPlanet cover. Eigenlijk puur om die cover maar daar gaat het niet om. Na het lezen van de artikelen zag ik een reclame pagina voor WipEout HD wedstrijd. Je kunt een Sony Bravia 40” Full HD tv winnen ter waarde van €1100!!!

Hiervoor moet je natuurlijk wel iets doen. Je moet WipEout HD aanschaffen als je die nog niet hebt, op de baan Changou Project rondes rijden en je snelste tijd mailen naar hun. De 8 snelste tijden zullen in de finale tegen elkaar racen en de winnaar moet nog tegen iemand van de redactie. Dit leek me wel wat. Echt een kans van überhaupt meedoen aan de finale had ik niet dacht ik bij mezelf maar niet geschoten is altijd mis zeg ik maar. Zo begon ik aan 99 rondes op het Changou project. Na 31 rondjes wist ik dat ik mijn tijd niet meer kan verbeteren. Snel maakte ik er een screenshot van en mailde hem. Mijn snelste ronde was 0.31.94 voor degene die het graag willen weten. Eenmaal gemaild begaf ik mij tot andere bezigheden en de wedstrijd raakte vergeten.

Maar nu, een paar dagen geleden, kreeg ik een mailtje van iemand van de redactie van de OPM. Ik en 3 andere hadden de snelste tijden. Wij zouden samen tegen elkaar spelen en iemand van de redactie. Vervolgens krijgt de winnaar de tv.

Dus nu ben ik hard online aan het trainen om ervoor te zorgen dat ik die tv ga winnen! Want een 107cm Full HD is toch wel een mooie prijs!

Lttrs, ThE_OwNeR

Dit artikel delen

Over de auteur

MonkeySleeve | As a finale touch, God created the Dutch |