1. Wat te vragen voor Kerst/Sinterklaas ! (Multiplatfrom en Xbox360)

Wat te vragen voor Kerst/Sinterklaas ! (Multiplatfrom en Xbox360)

Ben jij deze weken ook al aan het twijfelen wat je voor Kerst of Sinterklaar moet vragen? Wij hebben deze situatie ook gehad, en we gaan proberen, jou aan een game te brengen die bij jou past. In deze videorecensie hebben WIJ een keuze gemaakt uit Multiplatforms, PS3 Exclusives, Xbox 360 Exclusives en PC Toppers. Dus Let Op: Het is gebaseerd op ONZE meningen!

Onze Top 5 voor de Multiplatforms:

5: Saint’s Row 2

4: JB: Quantum of Solace

3: Tomb Raider: Underworld

2: Fallout 3

1: Call of Duty: World at War

Waarom ?

5: Saints Row 2 kent namelijk een heerlijke gameplay en heeft een grote Funfactor. Dit houd in dat je in de stad van Saints Row 2, Stillwater, de grootste bende kan maken. Helaas zijn de graphics heel erg matig, maar die verstoren je plezier gelukkig niet.

4: James Bond: Quantum of Solace, kent een veel fijnere gameplay dan zijn voorgangers en ziet er ook veel beter uit. Dit komt mede door de engine die ze gebruikt hebben, namelijk de Call of Duty 4 Engine. Helaas kent de Singleplayer maar een duur van ongeveer 4 uur, tenzij je niet zo goed bent in het knalwerk. Dan doe je er wat langer over.

3: Iedereen kent Lara Croft wel van haar voorgangers. Ze reist overal naar toe om de grootste raadsels te ontrafelen. Men kocht haar games niet alleen voor de gameplay, maar ook voor Lara zelf. Lara beweegt in dit deel veel soepeler dan normaal, de graphics zijn prachtig, en de raadsels zijn weer lekker moeilijk.

2: Fallout 3 is er sinds de Next-Gen veel beter uit komen te zien, en kent ook weliswaar een hele lange gameplay. Dit komt doordat je verschillende paden op kunt gaan. Je kan goed worden, of het slechte pad opgaan. Fallout 3 is echt een Top Game geworden, dus dit is zeker een aanrader.

1: Call of Duty, deel 4 was een echte topper vanwege het online gedeelte. Deel 5 word niet gemaakt door dezelfde makers als van deel 4, dus moet de game evengoed worden, of zelfs nog beter. Als ik zo heb rond gesnuffeld ziet de game er goed uit, en lijkt de gameplay ook weer toppie. Het enige minpunt waarschijnlijk, is dat het weer in de 2e wereldoorlog is.

Top 3 voor de Xbox 360:

3: Banjo-Kazooie: Boutjes & Moertjes

2: Gears of War 2

1: Fable

Waarom?

3: Iedereen kent het maffe duo van de Nintendo 64 vast nog, het waren vermakelijke games die ook nog een goede speelduur hadden. Nu ze naar de Xbox 360 komen, lijkt de game qua gameplay en graphics heel erg vooruit te zijn gegaan.

2: Gears of War 2, is de opvolger van de ijzersterke Gears of War 1. De game was echt te gruwelijk, en had hele pittige moeilijkheidsgrades. De game was daarnaast ook erg mooi, en had een echte verslavings factor.

1: Fable 2, de RPG waar vele gamers op hebben gewacht. De game heeft een hele lange gameplay

en daarnaast heeft het waarschijnlijk de mooiste graphics van de Xbox 360. De game is alleen wel een aanrader als je van RPG’s houd, anders zou ik het niet doen.

Dit was het dan voor de Multiplatforms, en de Xbox360. Binnekort verschijnt er nog 1 over de Playstation 3 en de PC. Sorry Wii bezitters, maar er kwamen geen titels die echt goed waren.

Dit artikel delen

Over de auteur