1. Team Ninja praat over Dead or Alive 4

Team Ninja praat over Dead or Alive 4

De Xbox-sectie van IGN heeft een interview gehouden met Tomobu Itagaki van ontwikkelaar Team Ninja, bekend van onder andere Ninja Gaiden en Dead or Alive. In het interview werd onder andere over Dead or Alive 4 en de volgende generatie spelcomputers gesproken.

Itagaki wist te vertellen dat Dead of Alive 4 momenteel het belangrijkste project is waar Team Ninja aan werkt. Het spel zal Computer Generated eindscènes bevatten. Verder zullen de arena's in Dead or Alive 4 nog interactiever zijn. Een vierspeler modus in het spel zou Itagaki zeer waarderen.

Dat er een vervolg komt op Dead or Alive Xtreme Beach Volleybal sluit Itagki niet uit. Ook zou hij best een andere sport in een dergelijk spel willen stoppen.

Verder zal Team Ninja later de echte naam van het project 'Code Cronus' vrijgeven. Het spel zal volgens Itagaki waarschijnlijk later verschijnen dan Dead or Alive 4.

Team Ninja zal later later nog enkele feiten loslaten over het eventueel ontwikkelen voor Nintendo's Revolution of de PlayStation 3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Had het net op een andere site gelezen.

  Maar hier stond het dus ook al :)

  Wel mooi dat Team Ninja misschien ook voor de PS3 en Nintendo Revolution gaat ontwikkelen.

 • Reactie van (80.126.8.164) geplaatst op 2 december 2004 14:13

  Die Itagaki moet nou eens de DoA serie echt opwaarderen want Dead or Alive Ultimate is 90% net als Dead or Alive 3 die op zijn beurt 90% hetzelfde is als Dead or Alive 2 wanneer HET OP GAMEPLAY aankomt.  Is een erg leuk vechtspel, maar moet niet telkens geupdated worden.  Wat zou jij in hemelsnaam willen veranderen aan het genre, een vechtspel is gewoon knokken, daar kan je niet zoveel aan veranderen maar wel leuker en mooier weergeven.. • ok gaat iemand mij nou vertellen wanneer die in NL te koop is… Ik begin namelijk mijn geduld te verliezen, het zou in november in de winkels verschijnen tot dus ver ben ik ze nog niet tegen gekomen en nu wordt er gezegd dat het is uitgesteld…. • Ik hoop dat ie op de playstation 3 komt

  Tecmo had onlangs best wel veel kritiek op de PS3. En ik heb ze nooit echt op Nintendo consoles bezig gezien.


 • tsja maar kritiek zegt ook niet veel capcom had ook kritiek op de ps2 dat RE4 daar niet op kon omdat de ps2 niet krachtig genoeg was. Maar toch komt het.

  Maar van mij mag Team ninja op alle 3 consoles games maken :)

 • Van mij mag Team Ninja lekker op de XBOX blijven. :P  Heeft Team Ninja wel wat voor de N64 en GC gemaakt trouwens?

 • "Ik hoop dat ie op de playstation 3 komt"  "Tecmo had onlangs best wel veel kritiek op de PS3. En ik heb ze nooit echt op Nintendo consoles bezig gezien. "  Tecmo had kritiek op sony omdat ze te weinig info loslieten over ps3.

  Is dus geen kritiek op de manier zoals jij het bedoelt

 • Hebben ze nog steeds een exclusief contarct metd e xbox 2?

 • hopen dat hij op Xbox 2 komt

 • DOA draait om graphics. De gameplay stelt imo niet echt veel voor. Het zijn meestal de graphics die echt super zijn.  De Ps3 zal waarschijnlijk de sterkste hardware bevatten, dus dat lijkt me de ideale keuze voor DOA 4.

 • Tecmo is populair onder het XBOX publiek, de XBOX heeft ze nog groter gemaakt dan dat ze al waren ze zullen Microsoft echt niet in de steek laten.

 • Maar ze kozen voor de Xbox omdat die console waarschijnlijk de juiste hardware voor hun spellen had. Als de Ps2 net zo sterk als de Xbox zou zijn geweest, dan weet ik vrijwel zeker dat al de andere Tecmo/ Team Ninja spellen ook op de Ps2 zouden uitkomen.  Half-Life 2 of Doom 3 zou ook op de Ps2 uitkomen als de Ps2 even krachtig als de Xbox zou zijn. Maar de hardware voor de Ps2 is niet voor zulke spellen geschikt. De Xbox misschien net wel. Maar dat moet nog blijken…  Met de komst van de Ps3 zullen alle graphicwhores naar Sony overstappen. Wie kiest er dan voor de Xbox 2/ Xenon? Alleen de Halo fans?  Xbox fans zijn of graphicwhores of Halo-fans.
 • Vahid de XBOX had geen fans toen, nu hebben ze een fanbase nu er miljoenen een XBOX hebben zullen ze volgende keer weer een XBOX kopen. En ben benieuwd of de XBOX2 echt eerder dan de PS3 komt.

 • @Notorious:  De playstation heeft altijd een grotere userbase gehad. Het is wel zo dat de Xbox nu veel fans heeft weten te winnen, maar dat komt meer door de power van de hardware en Halo. Met de komst van de Ps3 zullen de graphicwhores zich echt wel naar de Ps3 verplaatsen. De cell technologie van Sony is baanbrekender dan de technologie die Microsoft wil gaan gebruiken.  @dikke snor  Uhh, wie zegt dat de Xbox 2 tegelijk met de ps3 uitkomt? Microsoft wil hun volgende console als eerste op de markt gaan brengen. Ze hebben gekeken naar de Ps2 en denken hetzelfde succes te kunnen behalen doormiddel van een eerdere release. Wat niet garant staat voor succes…  Mij maakt het in ieder geval niets uit welke van de drie next-gen consoles het sterkste wordt. Ik kijk naar de gamesaanbod.


 • jongens ik heb gehoord dat de xbox 2 de beste console zou worden met de beste graphics.xbox 2 zou 2 prosessoren bevatten met de merknamen van ATI radeon. dus kan je nagaan hoe moet het gaat worden jongens. ik voorspel ook dat de xbox 2 gaat winnen bij de nieuwe consoles :P

 • Geen woorden maar daden zullen dit wel uitmaken. Totdat t zover is komt er nog leuks uit op de huidige consoles. Zolang ze maar blijven produceren blijven wij wel geld uitgeven zucht. And we like it :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren