1. Wat te vragen voor Kerst/Sinterklaas ! (Playstation 3 en PC)

Wat te vragen voor Kerst/Sinterklaas ! (Playstation 3 en PC)

Dit is nu mijn 2e blog over: Wat te vragen voor Kerst/Sinterklaas ! met nu Playstation en de PC.

Top 3 voor de Playstation 3

3: Motorstorm 2: Pacific Rift

2: Little Big Planet

1: Resistance 2: Rise of Man

Waarom?

3: Motor Storm 1 was een leuke PS3 exclusive en was vrij realistisch. Bij te hard rijden ontplofte je auto etc. etc. De game ziet er weer beeldschoon uit en de gameplay is voor vrij lang. Zeker omdat je ook online kan gaan crossen.

2: Little Big Planet, de puzzle game van 2008. Persoonlijk ben ik niet zo van de puzzle games, maar deze trok me echt aan. Zoveel mensen spelen het, dus je kan samen in levels gaan en levels creëren. Deze speelduur is voor echt heel lang, dus zeker een aanrader. (Voor meer fun, ga dan naar de Little Big Planet club, zodat je nog meer fun kan beleven met IG leden).

1: Resistance, was bekend als de beste shooter voor de Playstation 3. Persoonlijk vond ik de Singleplayer niet zo vet, maar de multiplayer was heel lang speelbaar. In deel 2 hebben ze de Singleplayer heel erg aangepast. Ik kan persoonlijk niet wachten !

(Tussendoor: Ik heb heel erg moeten twijfelen tussen de #1 en #2)

Top 3 voor de PC:

3: Red Alert 3

2: Football Manager 2009

1: World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Waarom

3: Red Alert 3, de opvolger van Red Alert 2 (Logisch), is het op grafisch gebied véél mooier geworden, het ziet er realistischer uit. Je beschikt nu over meer troepen/manschappen waardoor de game een langere gameplay heeft. Als je online gaat, kan je beter je schoolcarriëre achter de rug hebben, want het is echt te verslavend.

2: Football Manager, een zeer verslavende game, maar ook heel moeilijk. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is het een leuke game. De plaatjes van de voetballers zijn heel mooi, het is een goeie simulatie en daarnaast ook heel realistisch. Je moet er wel van houden, anders is GTA:IV een aanrader.

1: WoW is de beste MMO-RPG, en daarom mag je Wrath of the Lich King niet missen. De game is mooier geworden, je hebt veel meer nieuwe opties bijv: Je kan iemand meenemen achterop je mount, je hebt nu siege-battles en nieuwe Raid-Instances natuurlijk. Helaas is het wel weer Naxxramas, maar voor de mensen die de tactics nog kennen, is het gratis loot.

Dit artikel delen

Over de auteur