1. guitar hero 4

guitar hero 4

goedemiddag!

ik zit al met smart te wachten op guitar hero 4. na gh3 helemaal bont te hebben gespeeld kan ik niet wachten op het nieuwe deel.

maar als ik dan op internet rondsurf zie ik ineens fora waarop mense er klachten genoeg over hebben zoals:

- drum pads tegistreren de tikken niet of doen het helemaal niet.

- de gitaar vertoont veel mankementen (touchpad enz.)

- microfoon doet t niet helemaal mooi (kan ook mischien aan de zanger liggen?!)

dit zijn enkele voorbeelden van wat ik gezien heb. na dit gelezen te hebben is mijn mening over gh4 toch wel een beetje verandert. ik heb geen zin om een spel te kopen die het ineens niet meer doet.

ook ister veel gezeik over rockband/guitarhero, wat er dan beter is. volgens velen heeft activision het idee gejat van de toch wel succesvolle rockband. met name dan de drums en microfoon. ik weet niet welk van deze 2 precies als eerst was, maar wat ik wel weet is dat ze geen van beide als eerst waren. ik las laatst dat konami (kan anders zijn, is al een tijd gelede dus herrinering is niet helemaal duidelijk) een hééééle lange tijd gelede een arcade game had met drums enzo. deze stond dan in de arcade hallen. het leuke of minder leuke, hangt er vanaf hoe je ertegen aan kijkt, is dat deze nu harmonix, de gene die gh1 en 2 gemaakt heeft, aanklaagt. of dit al is afgelopen weet ik ook niet. maar toch vind ik het wel een grappig bericht.

nu zie ik al in mijn lijst met vriende op de 360 dat enkele al gh4 spele (europa?!)... IK WILL OOK! :D

nog een paar dagen en hij ligt in de schappen! ik zie t al voor me, lekker hard drummen!

voorlopig genoeg over gh4 geschreven! laters!

charlie511

Dit artikel delen

Over de auteur