1. [:.THUD. :] The Premonition of Un+1

[:.THUD. :] The Premonition of Un+1

Een nieuwe weblog, dit is een opheldering van wat er gaat komen. Waarbij je een voorgevoel krijgt in elk geval een stukje van wat zou komen. In wiskundige termen is de volgende term Un+1 en in het engels is premonition een voorgevoel. Voila de titel verklaart. Om tot de orde van de dag te komen, ga ik hier allereerst uitleggen waar mijn vorige weblogs voor bedoeld zijn, daarnaast leg ik uit wat er gaat komen en in welk stijltje het geschreven wordt.

Mijn vorige weblogs, vooral de allereerste zijn tests om voor te bereiden op het echte werk. logs zijn de nieuwe logs door mijn nick change. Waarbij de vorige 3 dienden om dingen te verduidelijken. Ten eerste heb ik mijn nickchange en de reden van mijn change aangekondigd. Wat het betekent en mocht je het gebruiken, de toepassing. Ten tweede heb ik een deel van mijn concept hier uitgewerkt, internetwords. Als laatste ervaring opgedaan door de weblogs te schrijven, dat van IGS was een grapje. Ookal ben ik net als legendary IGSPS(Inside Gamer Score Penis Slet), het is niet mijn doel om mijn IGSP groter te maken. Het is slechts een leuke extraatje.

Nu is het dan tijd om uit te leggen wat ik van plan ben. Ik kijk wel vaker in de weblogs, fora en de artikelen. De ruimte voor discussie is groot, echter de benutte ruimte is gering. Uiteraard heeft dit een aantal redenen. Ook is de interactie tussen member wat aan het afdalen, community wil dat weer terugbrengen en natuurlijk meerdere partijen. Wat ik dan ga doen is zeggen dat ik 2 elementen neem en deze samenvoeg tot een geheel. Ik heb een bepaald onderwerp, daar heb ik een stelling of bepaalde mening die sterk naar voren komt. Deze komen in een log. Aan de andere kant wil ik zoiezo een member erbij betrekken om zijn mening naar voren te brengen. Wat de uitkomst dan zal zijn is dan verschillend per onderwerp, per member en dus per log. Het voornaamste doel is om mensen te laten nadenken, hun mening geven, het onderbouwen en zichzelf verdedigd. Dit wordt anders dan mijn vorige logs. Ik ga dieper in op de onderwerpen. Met behulp van interviews, mijn brede kennis(niet om op te scheppen hoor) en een duidelijk geheel, zal ik in elk geval iets interessants neerzetten.

Ik wil de nadruk leggen dat de ene keer, iets interessants kan zijn, maar geen discussie kan opleveren of juist andersom. Ik ga ook niet onderwerpen uitzoeken, waar je al 1000 keer aan mee hebt gedaan. Ik kies iets waar ik mijn mening over kan vormen, ik zoek een member die ik vind geschikt te zijn. Ik vraag daarna of hij wil meewerken en uiteindelijk komt er een log van, waarin hij natuurlijk eer krijgt. Ik heb al een aantal members op het oog, toch kan je altijd mij een PM sturen als je denkt kandidaat te willen zijn. Mocht je het specifiek over iets willen hebben, vermeld het dan in de PM. Je kan mij ook toevoegen op MSN, graag zelfs, dat werkt makkelijker dan PM'en.

Als laatste wil ik dan zeggen, tot de volgende keer.

Dit artikel delen

Over de auteur