1. Fifa 09

Fifa 09

Opgelet, alleen lezen bij een passie voor Fifa 09!

Fifa 09 kwam op 2 oktober uit dit jaar, en ik heb hem dik een maand geleden gekocht.

Het beeld zag er mooier uit, de animaties waren verbeterd en er waren nog meer verbeteringen om ons voetbalfans weer gelukkig te kunnen stellen. Ik ben daarom ook erg blij met dit spel.

Alleen er zijn wat mankementen aan het spel. Dit zijn kleine dingetjes en ik wil graag weten of andere mede Fifa-gamers ook deze foutjes zijn opgevallen. Allereerst wil ik het hebben over de besturing in de game. Als de tegenstander aan de bal is, moet jij de bal afpakken. Alleen het wisselen van spelers is daarbij erg k*t. Je kan instellen dat het spel zelf niet meer wisselt, maar dan ben je zelf meestal te laat. Als je het spel erg veel laat bemoeien met je 'wisselen van spelers' probleem, gaat het spel alleen maar wisselen. Ik krijg bijv. pas na 3 keer wisselen de speler die ik wou selecteren, en de bal is dan meestal al bij de volgende speler. Wat ook best wel irritant is, is dat als de bal in de lucht is, je niet van spelers kunt wisselen........raar he??

Als jullie nog andere foutje of irritante bugs in het spel vinden, plaats gerust een berichtje en misschien kan ik of iemand anders je daarmee helpen

Denk niet dat ik het spel niet goed vindt, ik vind het een hele mooie game!

Dit artikel delen

Over de auteur