1. Mijn xbox 360

Mijn xbox 360

Vandaag heb ik mijn xbox 360 binnengekregen. Net als Solum deed ik er ook lang over om hem aan te sluiten. En eindelijk kon ik spelen. Met games als Gears of War 2, Forza Motorsport 2 en Fable II kon ik me erg vermaken. Vooral de exclusive titels spraken me aan. Net toen ik weer een potje Forza online wou spelen kwam ik erachter dat het al 12 uur was. Naar werk voor een uur lang en gelijk weer terug naar huis om nog even spelen.

Nadat ik thuis was zet ik mijn xbox 360 aan. Hmm... Fable II is mijn keuze en ik stop hem in mijn x-doos. Net toen ik wou beginnen schijnen er 3 lichtjes op m`n xbox 360. Op dat moment wou ik alles doen; Lachen, huilen, schreeuwen en nog veel meer. Een paar uurtjes heeft hij het volgehouden, een paar uurtjes! Dat kan je toch niet geloven.

Ik sluit de xbox af en laat het voor een paar uur uit. Na hem even met rust gelaten te hebben start ik hem weer op. Weer `the ring of death`, dus ik alle kabels eruit trekken en weer erin stoppen. En weer niet. Dit geloof je toch niet! Nadat ik het nummer van Microsoft had opgezocht bel ik ze. Krijg eerst de automatische vrouw die niet eens weet hoe je xbox live uitspreekt. Toen ik een medewerker aan de lijn kreeg vroeg ik hem wat ik moest doen. `U moet... uw xbox opsturen naar...ons.` WTF! Zijn de daar net zo dom als bij de PS servicelijn?

In ieder geval, nu moet ik een afspraak maken met UPS zodat ze mijn xbox brengen naar Duitsland om hem te laten repareren. WTF!!!

Dit artikel delen

Over de auteur