1. Het is weekend (week 48)

Het is weekend (week 48)

Naar een week hard werken op school of je werk is het eindelijk weekend. Nu heb je 48 uur lekker vrije tijd. Nu kun je sport beoefenen of aan je game skils gaan werken of lekker uit gaan. Lekker uit slapen.

games

Deze week behandelijk ik xbox live. Omdat ik nu een week online spel. Ik heb alle verschilde spellen bekeken. En de een vind ik leuker dan de ander. Maar drie games springen er voor mij uit 1. call of duty 4: goede multieplayer, 2. call of duty 5: lekker met vier man door een level hen sprinten. 3. gears of war: alleen de coop gespeeld. Veder heb ik ook wat minder games gezien bad Company zal eigenlijke geen live verbinding mogen hebben gewoon elke keer het zelfde doen (aanvallen of verdedigen) dan zal ik er een coop in maken dat is er iets meer te doen.

wat ga ik doen in het weekend.

Eerst ga ik wat de meeste mensen doen lekker wat langer uit slapen. Veder ga ik zaterdag lekker korfballen. Dan is bijna de dag voor bij dus even wat gamen want, dat heb ik nog niet gedaan. Als het zondag is lekker uitslapen weer (en bijna als is voor mij uitslapen als je een week lang om 5:15 moet opstaan) dus lekker tot een uur of 9 slapen. Dan lekker even op IG en wat gears of war en een call of duty spellen.

wij krijg een apart weekend

Nou dat kan ik niet zomaar zegen maar stuur een Pm met jouw weekend er in.

Dit artikel delen

Over de auteur