1. Nog meer succes voor de NDS

Nog meer succes voor de NDS

Enkele dagen geleden meldden we je al dat er 230.000 exemplaren van de NDS over de toonbank waren gegaan in Japan. De Nintendo DS blijft echter goed verkopen in Japan. Volgens de laatste telling op 5 december zijn er namelijk al bijna 350.000 exemplaren verkocht.

In Japan zijn er in totaal 500.000 Nintendo DS handhelds uitgeleverd. In totaal heeft Nintendo in 4 dagen tijd dus al 76% van het totaal weten te verkopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hoe zit het nou met die '2 miljoen' van een tijdje geleden?

 • Lijkt me logisch.. Het is gewoon een goed apparaatje..

 • Xbox wou Nintendo al ergens in 2000 kopen dacht ik. Dat bod heeft Nintendo toen af geslagen en dat gaan ze nu weer doen (als dat gerucht waar is).

 • OMG het niveau….. :(  Redelijke verkopen. Wario Ware is ook al uit in Japan he?

 • @ 22 en 23: houden jullie/jij (voor als je een spammer bent) je eens bij het onderwerp ipv iets anders dat toch niet gaat gebeuren.  on topic: vet dat ze nu al zoveel verkocht hebben ;)

 • Nintendo will live on suckers

 • dit laatste geldt ook voor xboxmasterrr… je heb hetzelfde IP adres en bent dus dezelfde persoon… stop met spammen!

 • 23 en Xboxmasterrr lul je nou tegen je eigen??? beetje triest he!!  Goed apperaatje en Handheld markt blijft bij Nintendo.  En Gerucht dat Microsoft Nintendo koop is er al jaren.

  Maar Nintendo gaat never nooit naar Xbox.

  In het uiterste geval stappen ze af van Home Consoles maken en maken ze alleen games voor Playstation.  Nintendo zal never nooit games maken voor Xbox.


 • Precies dat zal nooit gebeuren, dan maken ze wel voor de sony consoles.  Nu weet ik het eigenlijk niet goed meer weet niet meer wie met wie dat was maar in het begin net na de 16 bit tijd zouden sony en nintendo toch samen werken aan een console.

  Of was dat weer 2 andere. Zoiets staat me nog vaag bij. • heeeeeeeee 23 je hebt gelijk nintendo koop ik nooit in me hele leven. als cube 1, euro wordt dan koop ik hem zelf niet. ik blijf me hele leven nintendo haaten. xbox is de best.

  Hoewel ik ook niks in Nintendo zie, vind ik het een beetje raar als je tegen je zelf gaat praten. Je weet dat we je IP adres kunnen zien toch? :D  Maar goed als je schizofreen bent neem ik je niks kwalijk.

  Maar Nintendo gaat never nooit naar Xbox.

  Oh ja wel hoor Nintendo wou het doen voor 25 miljard maar Nintendo is niet eens zoveel waard dus zei Microsoft hier dikke lul voor jullie opzouten. En Nintendo had volgens mij ook wel zo'n reactie verwacht anders hadden ze nooit zo'n hoog bedrag gevraagd. :)  Alles heeft z'n prijs… maar de vraag is of het het wel waard is.
 • Hou aub op met al dat fanboy gedrag. Ik delete het namelijk gewoon de volgende keer, en je krijgt gelijk een officiele waarschuwing.  Xbox kan Nintendo trouwens niet overnemen. Xbox is geen bedrijf. Microsoft (de maker van de Xbox) zou hoogtens een bod kunnen doen.  En de Dual Screen kan ook geen sukkel zijn. Een sukkel is altijd een persoon (of soms een dier).


 • Oh ja wel hoor Nintendo wou het doen voor 25 miljard maar Nintendo is niet eens zoveel waard dus zei Microsoft hier dikke lul voor jullie opzouten. En Nintendo had volgens mij ook wel zo'n reactie verwacht anders hadden ze nooit zo'n hoog bedrag gevraagd. :)  Alles heeft z'n prijs… maar de vraag is of het het wel waard is.  Waar heb jij deze info vandaan Notorious?


 • netjes nintendo nu snel de rest van de 2 miljoen versturen naar amerika/japan (europa?:O) en dan hebben jullie toch een redelijke voorsprong op sony denk ik :D

 • gaat wel aardig met de ds, zal nintendo wel blij mee zijn.

 • Nintendo en Sony werkten samen aan de opvolger van de SNES.  Nintendo verbrak de samenwerking omdat ze geen toekomst zagen in de later genoemde Playstation 1.(Meer informatie kan ik ook wel geven maar is niet van belang).  En dat Nintendo 25 miljard vroeg is mijn niets van bekend.

  Ik weet alleen dat Iwata (als het goed is) zei dat Nintendo "Not for sale" . :D

  Maare Nintendo zal denk ik net zoals Sega nooit opgekocht worden door 1 van de 2(Sony of Microsoft).
 • "Nintendo's DS Console Sales Reach 513,000 After Debut (Update1)

  December 6, 2004 04:20 EST – Nintendo Co., the world's biggest maker of hand-held game machines, said sales of its new DS console reached 513,000 four days after the hand-held device was released in Japan. "  ….BLOOMBERG…..

 • hahaha wat een n00b is die 23 gaat een beetje op zijn eigen message reageren…  en dat wil ik nog wel eens zien dat Microsoft Nintendo overkoopt komt er zeker een X-Cube of zo….zou ik ook nooit kopen ook al was hij 1 euro….

 • Dus Nintendo heeft nu al binnen een maand al meer dan 1 miljoen DSjes verkocht (Met update van Koekiemonster erbij).  De PSP krijg het erg zwaar.

 • "xbox koopt nintendo"

  jaa xbox is een bedrijf. :/

 • @Darktwister  Het stond me nog wel vaag bij dat sony en nintendo toen wat samen zouden doen maar wist het niet precies meer. Bedankt voor de opheldering.  Klopt zoals Sega zal ook Nintendo zich niet laten opkopen door Sony of Microsoft. Wat wel ooit kan maar denk niet dat het ooit zo ver kom dat het gebeurt netzo als Sega en Sammy.  Trouwens hoeft nintendo zich nergens druk om te maken want ze blijven winst maken en zolang dat gebeurt is er niks aan de hand.
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren