1. Spanning op de dinsdagochtend

Spanning op de dinsdagochtend

Normaal gesproken is de dinsdagochtend niet spannend. Het is niet zoals de maandagochtend waarbij we vertellen hoe het weekend was. Het is geen woensdagochtend waarbij we uitkijken naar de games die uitkomen. Het is geen donderdagochtend waarbij we onze eerste speelervaringen met nieuwe games delen. Ook is het geen vrijdagochtend waarbij we uitkijken naar het weekend. Nee, de dinsdagochtend was normaal saai.

Zo ook deze. Tot een uurtje of 10:15 was er niks aan het handje. We waren rustig nieuws aan het schrijven, zaakjes aan het regelen en eindejaarscontent aan het verwerken. Alles was saai totdat opeens het brandalarm ging. Aangezien we in een kantoor zitten met veertien verdiepingen is dat ineens een stuk spannender. Binnen twee minuten stonden zo’n duizend man buiten te wachten totdat de vlammen uit het gebouw kwamen.

Gelukkig kwam dat er uiteindelijk niet, maar wel hebben we de foto’s van dit schouwspel nog. Zie de spanningen op de gezichten van de InsideGamer- en Gamer-redacteuren (die in hetzelfde gebouw werken, vandaar).

Gelukkig zitten we nu weer binnen, want met drie graden boven nul in de kou staan is geen feest. Als enige dacht ik namelijk dat er echt brand was, waardoor ik geen tijd had om mijn jas te pakken. :(

Dit artikel delen

Over de auteur