1. Agressie

Agressie

Op dit moment zit ik aan 't einde van mijn schoolexamenweek en vandaag had ik een uiterst saaie literatuurtoets van Frans. Geweldig, en derhalve zat ik in m'n pauze nog ff de school rond te banjeren en Franse schrijvers in m'n Kopf te stampen.

Komt er opeens een of andere dikke nerd naast me lopen die geen vrienden heeft en dus contact zoekt met kinders die bij 'm in 't dorp wonen (hoor ik niet bij) of kinders die ook op 't schoolforum een hoge postcount hebben (hoor ik wel bij).

Eerst probeerde ik 'm af te schudden: 6 keer van richting veranderen in een seconde, doe me dat maar eens na.

Daarna probeerde ik 'm duidelijk te maken dat-ie op moest rotten: 'Binnen 2 tellen ben je weg (dat drie keer herhalen)

Toen heb ik 'm in de ogen gekeken en mijn linkerhand op zijn keel gelegd.

Twee seconden later liet ik los, zag ik de conciërge kijken en ben ik verdergelopen. Ik was 'm kwijt. Hij ademde nog, ik heb niet geknepen, verder geen consequenties, behalve dat zijn gezicht op 'ik pis in m'n broek' stond.

Nu vraag ik me af of dit nog enigszins normaal of gewoon een tikkeltje overdreven is, of ik er goed aan deed dergelijk effectief op te treden of dat ik inmiddels begin te horen bij die 'Thompson-jeugd' die te veel GTA4 heeft gespeeld en nu denkt dat iedereen te intimideren valt door geweld. Wat dus eigenlijk ook zo is.

Wie doet er mee een potje Jack rossen?

Dit artikel delen

Over de auteur